Dulapuri de birou – La Kwesto gasesti lucruri de calitate!

Dulap_de_birou_OFFICE_3col--KW_00001792-01Alege cel mai bun mobilier pentru biroul tau! Ca sa iti asiguri confort sporit, dar si ca sa-ti intampini clientii sau colaboratorii intr-un sediu decorat asa cum trebuie, achizitioneaza dulapuri de birou din oferta magazinului Kwesto!

Dulapuri de birou – oferta avantajoasa de la Kwesto

Unul din primele lucruri pe care trebuie sa le faci atunci cand iti deschizi propria afacere consta in amenajarea birourilor pentru angajati. Indiferent de activitate, ai nevoie de cel putin un birou. Secretariatul, contabilitatea, biroul directorului, sala de sedinte sunt doar cateva incaperi pentru care ai nevoie de un anumit tip de mobilier. Profita de oferta Kwesto si cumpara dulapuri de birou!

De ce sa le alegi pe acestea? Iata cateva motive:

– sunt facute din placi laminate, de grosimi diferite, calitatea fiind foarte buna;

– pot fi utilizate si pentru depozitarea dosarelor, cu alte cuvinte pentru activitati ce tin de birotica, si pentru depozitarea produselor dintr-un salon de infrumusetare ori magazin cu obiecte decorative. Cu alte cuvinte, aceste dulapuri de birou pot face parte din mai multe decoruri;

– datoria faptului ca in oferta se gasesc dulapuri in culori diferite, se asorteaza usor cu restul mobilierului dintr-o camera. Cand mobilezi o incapere, de multe ori se intampla sa cumperi piesele din diverse magazine si sa nu se potriveasca asa bine la culori. Nu acelasi lucru poate fi spus despre dulapurile din oferta Kwesto. Fiind disponibile in mai multe nuante, clientii le pot alege pe cele potrivite nevoilor lor;

– magazinul Kwesto le comercializeaza la dimensiuni diferite;

– oricine le poate monta, intrucat sunt livrate impreuna cu instructiunile, iar acestea sunt foarte explicite;

– montarea lor nu dureaza mult timp.

Alege Kwesto! Alege calitatea!

Dintre toate produsele de pe piata, oferta magazinului Kwesto, de dulapuri de birou, este foarte buna. Iata de ce sa le cumperi pe acestea:

– sunt de calitate foarte buna, deci rezista o perioada indelungata chiar si daca sunt folosite intens;

– nu pierzi timp cu montarea lor, intrucat nu sunt complicate, iar instructiunile sunt foarte clare. In plus, nu ai nevoie nici de ajutorul vreunui tamplar;

– pot fi utilizate nu doar intr-un birou de firma, ci si in unitati de invatamant, clinici si chiar acasa.

Kwesto – magazinul care furnizeaza dulapuri de birou

Kwesto este un magazin cu aproximativ 10 ani de experienta pe piata autohtona, face parte din concernul TAKKT si isi defasoara activitatea in domeniul comercializarii pieselor de mobilier. In oferta sunt peste 12.000 de produse care abia asteapta sa fie cumparate. Ele pot fi comandate pentru decorarea unui birou, a unui salon, a unei unitati comerciale s.a.m.d.

In afara de dulapuri de birou, de la Kwesto pot fi achizitionate si: cutii de depunere, containere, cuve de transport, mijloace de ambalare, cantare, presuri, echipament medical etc.

Alege calitatea! Pentru a depozita dosarele si alte lucruri in conditii optime, indiferent de domeniul de activitate al firmei, sunt necesare dulapuri de birou. De unde pot fi cumparate? Din oferta magazinului Kwesto!

Date de contact

Adresa: Ramnicu Valcea, str. Campului 15A

Telefon: 0720.549.415