Dragstar ofera lumanari sculptate!

dr123046Daca se apropie un eveniment important din viata ta si esti in cautarea unor lumanari adecvate, Dragstar realizeaza lumanari sculptate pentru nunta, lucrate cu atentie special pentru tine, disponibile intr-o gama variata de modele. Modelele sculptate au un plus de originalitate fata de lumanarile clasice oferind eleganta si stil oricarui eveniment. Lumanarile de nunta sculptate sunt realizate manual de catre specialistii firmei Dragstar, prin metoda scufundarilor repetate in ceara, modelare si taiere la cald. Sursele de idei pentru realizarea acestor modele sunt nelimitate si firma iti ofera posibilitatea personalizarii lumanarilor cu diverse forme si culori. Modelele oferite sunt de o creativitate absoluta, decorate cu diverse accesorii micute sau cu mai multe optiuni de culoare. Aceste lumanari pot avea diverse combinatii de culori, putand fi realizate dupa cerinte.

Pentru realizarea acestor produse, firma Dragstar utilizeaza doar materiale de calitate in scopul obtinerii unor lumanari rezistente. Disponibile cu dimensiunile 60, 80, 100, 120, respectiv 140cm, ai posibilitatea de a alege intre modele de diverse culori, simple sau cu trandafiri. Lumanarile oferite sunt rezistente la conditii dificile precum soare puternic si loviri accidentale. Acestea sunt realizate cu materiale precum parafina, ceara de albine, stearina si aditivi alesi cu mare grija, iar decoratiunile speciale precum figurinele ce fac parte din constructia lumanarii sunt tot din ceara sau din hartie, materiale textile fine sau rasina. Lumanarile sunt realizate folosind o reteta proprie care face ca acestea sa fie rezistente la temperaturi diferite, fara deteriorarea coloanelor sculptate atat de frumos. Dragstar iti ofera posibilitatea decorarii lumanarilor in mai multe modalitati, cu trandafirasi de ceara, cu figurine, cu irizatie de culoare sau miez colorat. Lungimea variaza intre 60 si 140 de cm, iar modelele sculptate pot avea unul din capete simplu sau, la fel, sculptat. Astfel, lumanarile pot fi sculptate doar la capatul superior sau la ambele capete. Ambalarea se face in modalitatea proprie, care ofera un maxim de siguranta, iar transportul se realizeaza prin servicii de curierat.

Compania Dragstar infiintata in Ramnicu Valcea ofera lumanari sculptate pentru toate evenimentele deosebite. Firma este specializata in producerea si comercializarea lumanarilor sculptate. Cu o vasta experienta in acest domeniu, firma pune la dispozitia clientilor o gama impresionanta de modele pentru diferite evenimente, dar si lumanari tematice. Lumanarile pot fi personalizate dupa preferintele clientilor, iar clientii pot alege dimensiunile, combinatiile de culori si mai ales accesoriile si figurinele din ceara, hartie sau rasina ce sunt prinse in corpul lumanarii. Rezistenta lumanarilor este foarte mare, astfel ca, indiferent de anotimp, se mentin intr-o stare excelenta pe toata desfasurarea evenimentului. Oferite la preturi avantajoase pe piata de specialitate, acestea pot fi livrate oriunde in tara si chiar in afara Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre lumanarile sculptate, precum si pentru comenzi acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre specialistii firmei Dragstar. Dragstar ofera libertatea de modificari pe care le poti aduce la dimensiunile lumanarii, designul taieturilor, numarul de coloane, cantitatea de culoare introdusa, combinatia de culori si accesoriile. Comanda lumanarile de nunta sculptate oferite de Dragstar pentru ca totul sa fie perfect.

Datele de contact ale firmei Dragstar

Adresa firmei: Intrarea Aurel Vlaicu, Nr. 13, Ramnicu Valcea

Telefon: 0728 095 2970728 095 297

Email: lumanaridragstar@yahoo.com