Dragstar iti ofera lumanari sculptate pentru nunta

lumanari dragstarFiecare mireasa isi doreste sa se simta unica in ziua nuntii ei. Ei bine, acest lucru este foarte usor de realizat, si nu doar prin alegerea unei tinute unice, ci si prin alegerea unui design unic si a unor accesorii originale. Personalitatea miresei, dar si a mirelui, poate fi exprimata prin fiecare detaliu al nuntii; de aceea, in momentul in care organizezi o nunta, trebuie sa acorzi o atentie deosebita detaliilor. Cu toate ca fac parte tot din gama detaliilor, lumanarile pentru cununia religioasa au o importanta mult mai mare decat crezi; de aceea, pentru a avea parte de o nunta cu totul deosebita, iti recomandam sa arunci o privire peste gama de lumanari de nunta sculptate oferite de Dragstar!

Despre lumanarile de nunta sculptate Dragstar

Lumanarile de nunta sculptate sunt o solutie originala, care te va face sa te simti special/a in ziua nuntii tale, dar care va iesi in evidenta si in randul oaspetilor. Lumanarile de nunta sculptate au ca principal avantaj originalitatea, conferind nuntii si un plus de eleganta si stil. Un alt avantaj al lumanarilor de nunta sculptate Dragstar este posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de modele sau de a veni cu propria idee, pe care expertii Dragstar o vor pune in aplicare.

Lumanarile de nunta sculptate Dragstar sunt realizate manual, fiind fabricate din materiale rezistente, superioare din punct de vedere calitativ, cum ar fi ceara de albine, parafina, stearina si alti aditivi. Lumanarilor li se pot adauga si o serie vasta de figurine, care pot fi fabricate tot din ceara, sau din hartie, materiale textile fine sau rasina. Procedeul prin care sunt realizate lumanarile Dragstar nu este unul complex, insa cere  foarte multa indemanare; expertii Dragstar utilizeaza metoda scufundarii repetate in ceara, urmata de modelare si de taierea la cald.

Poti alege modelul ideal de lumanari de nunta sculptate in functie de urmatoarele caracteristici: dimensiune (lumanarile sunt disponibile in dimensiuni curpinse intre 60 si 140 cm), tipul sculpturii (acestea pot fi sculptate la un capat sau la ambele capete), cantitatea culorii (lumanarilor pot avea doar miezul colorat sau pot fi realizate cu irizatie de culoare), culoarea lumanarii si accesoriile pe care le doresti adaugate.

Cum poti intra in posesia lumanarilor de nunta sculptate Dragstar?

Deoarece stim cat de stresante sunt saptamanile de dinaintea nuntii si cat de putin timp liber ai la dispozitie, iti oferim cea mai usoara metoda de a comanda lumanari de nunta sculptate Dragstar, si anume, mediul online! Pentru a plasa o comanda, trebuie doar sa accesezi magazinul online www.lumanaridragstar.ro! Avantajele achizitionarii online din cadrul magazinului Dragstar? Ei bine, nu ai nevoie de logare, nu va trebui sa raspunzi unor intrebari inutile si nu va trebui sa oferi date de care nu avem nevoie.

Odata ajuns pe site-ul nostru, singurul lucru care iti ramane de facut este alegerea modelului ideal si adaugarea acestuia in cosul virtual de cumparaturi; odata ce ai cumparat tot ce ti-ai dorit, trebuie doar sa apesi butonul “Comanda”, sa iti introduci datele de contact, iar comanda va fi preluata de sistem si iti va fi expediata cat mai rapid posibil! Desigur, exista si varianta comenzii prin e-mail (luamanridragstar@yahoo.com) sau comanda telefonica, la numarul de telefon 0728 095 297.

Alege lumanari de nunta sculptate Dragstar! Pentru a obtine mai multe informatii, acceseaza site-ul www.lumanaridragstar.ro!