Draghici Construct te acopera cu zinc!

Cred ca sunteti cu totii de acord cu mine ca orice casa are nevoie de un acoperis. Insa, intrebarea este ce fel de acoperis? Unul de calitate, bineinteles! Care ar fi acela? Cum? Nu ati auzit despre acoperisul din zinc? Va spunem noi mai multe despre el. In primul rand, trebuie sa stiti ca acesta va ofera o durabilitate indelungata, are costuri avantajoase si are un aspect estetic placut. Trei puncte forte care pot fi mentionate inca de la inceputul acestui articol. Ce altceva mai este de stiut despre acoperisul din zinc? Compania Draghici Construct este bucuroasa sa va informeze despre orice detalii doriti sa cunoasteti legate de acesta.

Aspectul casei tale va fi maximizat doar prin simplul montaj al acoperisului din zinc de la Draghici Construct. Se poate aplica in diferite moduri (falt drept simplu, falt drept dublu, montare pe sipci, solzi), are un design nobil, nu necesita intretinere speciala, plus ca este un material ecologic (mai exact se poate recicla). Avand in vedere toate aceste lucruri (si nu numai), acest material ar trebui sa va suscite interesul si sa-i acordati o atentie speciala atunci cand stati pe ganduri si nu va puteti hotari pentru ce fel de acoperis sa optati.

Zincul, poate desi, nu atat de cunoscut de multi dintre noi, a devenit o data cu inceputul secolului XIX un material extrem de utilizat, pe multe cladiri fiind montate acoperisuri din zinc. Acesta este un material care rezista cu brio la variatiile de temperatura. Acoperisul  din zinc este ignifug si va puteti bucura de el timp de 80-100 de ani deoarece va ofera o durabilitate excelenta, dar si o stabilitate dimensionala.
dragEchipa Draghici Construct poate realiza acoperisuri din zinc in mai multe modele. Fie ca iti doresti un acoperis din zinc in forma de romb clasic, plat sau romb modern reliefat, noi venim cu solutii inovatoare, care iti vor fi pe plac si vor transforma un simplu acoperis, intr-un acoperis de efect, care se va incadra in orice stil arhitectural, ba mai mult va da acestuia, un stil aparte care va fi admirat de toti trecatorii.

Acoperisul din zinc pe care compania noastra il realizeaza, reprezinta o investitie avantajoasa pentru buzunarul tau, avand in vedere durata mare de viata si costul mic necesar intretinerii sale, spre deosebire de celelalte tipuri de invelisuri. Avantajele zincului sunt numeroase, iar printre acestea se numara si capacitatea sa de a se regenera datorita stratului protector (hidroxid carbonat) care contribuie la blocarea umezelii si a produselor chimice. Zincul are o toxicitate redusa, fiind 100% reciclabil, ceea ce atrage dupa sine si un cost redus de energie in procesul de fabricatie.

Daca apelezi la produsele si serviciile companiei Draghici Construct casa ta iti va multumi, iar tu vei fi mai mult decat incantat de alegerea facuta. Atunci cand construim sau renovam o casa, trebuie sa tinem cont si de calitatea acoperisului. Desi, pentru unele persoane acest aspect poate parea neimportant, se vor convinge de importanta calitatii, atunci cand vor face o alegere neinspirata. Ceea ce dorim noi, este sa nu se intample asa, ci din contra, sa faceti alegerea corecta astfel incat constructia sa reziste mult timp, fara sa fie nevoie de interventii sau reparatii majore. Si, pentru ca ne dorim acest lucru, va recomandam cu cea mai mare caldura, sa montati un acoperis din zinc, impreuna cu Draghici Construct.

Avand o experienta vasta in domeniu, echipa dinamica si competenta a companiei va garanteaza calitatea produselor si a serviciilor oferite.