Draghici Construct – Beneficiile panourilor termoizolante

Panourile termoizolante au fost create special pentru construirea camerelor de frig, compartimentari diverse, tavane suspendate, inchiderea halelor, placarea peretilor si acoperisului. Daca spatiul in care iti desfasori afacerea are nevoie de o izolare termica, fonica si hidro cu o eficienta superioara, atunci acest articol cu siguranta te va ajuta sa alegi ce este mai potrivit.

Panouri termoizolante Drobeta Turnu Severin

In constructiile civile, industriale si agrozootehnice se descopera, de multe ori, necesitatea unei izolari cu mult mai bune decat cea obisnuita, atunci cand temperaturile interioare trebuie sa se mentina la un nivel constant, fara influenta vremii de afara. Aceasta necesitate o intalnim adesea la magazinele unde se comercializeaza produse alimentare, in garaje, patinoare, sali de sport, remize, spatii frigorifice, hale de productie, crescatorii de animale si altele.

In toate aceste cazuri, izolarea clasica ce utilizeaza polistiren de diverse grosimi s-ar putea sa nu fie suficienta, mai ales atunci cand si costurile de incalzire sau racire trebuie reduse la un nivel cat mai scazut. Panourile termoizolante vin sa acopere necesitatea unei izolari de varf, avand proprietati superioare placilor de polistiren.

Acestea sunt elemente prefabricate autoportante construite in straturi, care adera unul la altul printr-un sistem legat. Grosimile de izolatie pot fi diferite, raportat la nevoia de pastrare a unei temperaturi mai mult sau mai putin distincte decat cea a mediului exterior. Panourile sunt prevazute cu fete de tabla, care pot fi sub forma de profile perfect netede, iar tabla este tratata anticoroziv pentru o rezistenta crescuta in timp. Productia lor este in linie automatizata, fiecare panou indeplinind aceleasi criterii de calitate impuse prin standardele din domeniu.

Cele mai mari beneficii aduse de aceste produse sunt: coeficientul extrem de mic de transfer termic, gradul crescut de etanseizare si respectarea conditiilor de igiena sanitara. Acesta din urma permite utilizarea lor in spatiile frigorifice si halele si depozitele industriale, unde toate materialele de izolare trebuie sa fie neutre fata de factorii din mediul interior si sa nu contina substante volatile ce ar putea afecta calitatea proceselor.

Un sistem de panouri termoizolante este compus din panouri de acoperis si panouri de perete, la care se adauga elementele de finisaj si de fixare, accesoriile de prindere si garniturile de etansare. Pentru a beneficia de toate avantajele unui astfel de sistem, este recomandat sa apelati la o companie care se ocupa in acelasi timp de comercializarea si montarea lui, pentru ca, astfel, garantia lucrarii este asigurata de un singur furnizor, specializat.

In Mehedinti, o astfel de companie este Draghici Construct, infiintata in anul 2008. Societatea distribuie panouri termoizolante in Drobeta Turnu Severin de perete si de acoperis, precum si panouri sandwich pentru camere de frig si hale si tabla cutata profilata pentru uz sanitar. Montajul este asigurat la calitate inalta de echipa formata din personal cu o experienta vasta in domeniu, care a executat pana in prezent lucrari in majoritatea tipurilor de spatii in care aceste panouri termoizolante isi gasesc utilitatea.

Draghici Construct ofera, pe langa aceste servicii de furnizare si montaj, si consultanta si proiectare pentru persoanele care doresc sa construiasca sau sa amenajeze macelarii, abatoare, depozite de frig, sali de procesare, pescarii, tunele de congelare si multe altele. In cadrul acestor servicii, sunt respectate normele europene, proiectele derulate fiind aprobate cu marca CEE.

Draghici Construct iti pune la dispozitie panouri termoizolante in Drobeta Turnu Severin in mai multe variante de grosime, pe care le livreaza la dimensiunile necesare izolarii spatiului tau. Montajul este realizat de o echipa de profesionisti, care aduce un aport maxim la rezultate de calitate.

Cele mai mari beneficii la izolare ti le ofera Draghici Cosntruct!