Dr. Loreta Tohaneanu, aliatul unei danturi sanatoase

Cabinet-stomatologic-Craiova-ZBZCYUn zambet frumos si sanatos reprezinta cartea de vizita a oricarei persoane, motiv pentru care ingrijirea dintilor este nesesara. Insa putine sunt persoanele care se pot lauda cu o dantura de invidiat pentru ca de cele mai multe ori, cabinetele stomatologice sunt arhipline din cauza pacientilor care acuza dureri. O mare parte dintre aceste afectiuni tratate mult prea tarziu si necorespunzator, stirbesc din farmecul unei danturi sanatoase. Identificate din timp, pacientii cu probleme dentare se pot bucura de solutii ideale, chiar si in cazul celor mai dificile interventii. Din aceasta categorie face parte si implantologia.

Reproducerea functiei naturale si aspectul estetic al dintilor pierduti poate fi foarte dificil de realizat. Cu toate acestea, implanturile dentare sunt inlocuiri cu aspect natural pentru dintii lipsa care ofera aceeasi functie ca radacina dintelui natural. Altfel spus, implantul dentar reprezinta o radacina dentara artificiala si este utilizat in stomatologia protetica (proteze, coroane, punti), in scopul sustinerii restaurarilor asemanatoare unui dinte sau unui grup de dinti. Ancorate pe implant, aceste lucrari au o stabilitate superioara. Implantul dentar este un mic surub, confectionat din titan medical pur, inserat in osul maxilar printr-o interventie chirurgicala scurta, sub anestezie locala, care nu necesita internare. Mai mult decat atat, implantul se integreaza fara durere in os, acesta formand o baza solida pentru stabilirea pe termen lung si fixare stabila a coroanei proteice.

Avantajele implantului:

– implanturile din titan sunt usoare, rezistente si biocompatibile;

– pe langa beneficiul de a inlocui un dinte lipsa, implantul dentar are avantajul de a stopa pierderea de masa osoasa si de a preveni alterarea profilului fetei;

– un alt avantaj fata de metodele traditionale il reprezinta ne-compromiterea dintilor invecinati;

– nivelul de suport este superior;

– aspectul si confortul asociate acestor tipuri de lucrari dentare sunt excelente;

– pe termen lung dispar multe din riscurile si disconfortul asociate metodelor de protezare traditionale (riscul de carii, distrugerea dintilor invecinati, necesitatea folosirii permanente a adezivilor pentru poteze etc.);

– confortul pacientului dupa tratament este maxim;

– implanturile dentare sunt extrem de durabile, iar daca sunt ingrijite corespunzator pot dura toata viata;

– rata de succes a implanturilor dentare moderne este totala.

Pierderea dintilor este o problema care nu vine nicodata singura, ea atragand numeroase alte probleme care pot duce pana la modificarea aspectului facial. Pentru a evita astfel de situatii neplacute si bineinteles nedorite, si pentru a te putea bucura de toate beneficiile pe care implantologia le ofera, trebuie sa apelezi la profesionistii in domeniul stomatologic. Pentru asta exista Dr. Loreta Tohaneanu, expert in implantologie.

Fixarea dintilor parodontotici se efectueaza numai cu sisteme adezive moderne care sporesc calitatea oricarei lucrari. Mai mult, in cadrul cabinetului de implantologie Craiova Dr. Loreta Tohaneanu, se efectueaza si proceduri de aditie osoasa preimplantara, reconstructie osoasa, lucrari ceramice fara metal construite pe pivoti din fibra de sticla si multe altele. Atunci cand vine vorba de sanatatea dentara, apeleaza la cei mai buni.  Experienta, priceperea, amabilitatea si rezultatele ireprosabile au facut ca Dr. Loreta Tohaneanu sa fie in topul profesionistilor din domeniul stomatologic.

Medicinetic din Craiova ofera clientilor servicii de medicina generala, sportiva si dentara cu ajutorul celor mai bine pregatiti oameni in domeniu, dar si cu ajutorul aparaturii si echipamentelor de ultima generatie, totul la preturi avantajoase. Pentru mai multe detalii acceseaza pagina noastra de internet, acolo unde vei gasi intreaga lista de servicii pe care Medicinetic le ofera pacientilor sai.