Dozatoare apa, calitate si confort de la Selrom Trading Company

albPentru birou sau pentru acasa, dozatoare apa sau sisteme water-cooler sunt exact ceea ce si tu ai nevoie! Sunt practice si-ti ofera confort maxim, ai apa calda si apa rece la discretie, oricand, apa naturala, apa de calitate cu care-ti poti ingriji sanatatea prin hidratare corespunzatoare, zi de zi.

Dozatoare apa. Curiozitati despre apa

Stiai ca din momentul in care organismul tau a inceput sa piarda 1% din apa se instaleaza senzatia de sete? Stiai ca pentru a-ti fi benefica apa pe care o consumi trebuie sa aiba nici mai mult, nici mai putin de 5 grade Celsius?

Interesant este cum intre “banala” apa si viata se poate pune semnul egalitatii. Organismul animalelor, dar si al pestilor este compus din aproximativ 75% apa, iar meduzele ating chiar 99% apa. Cartofii au in compozitia lor 76% apa, merele – 85%, rosiile – 90%, castravetii 95%, iar pepenii ajung si la 96%.

Cum sta treaba in cazul oamenilor? 86% din greutatea unui nou nascut este… apa. In schimb, doar 50% din greutatea unui varstnic este reprezentata de apa. In cazul tinerilor organismul lor are in compozitie circa 70% apa. Creierul atinge 80% apa in compozitia sa, iar rinichii 85%.

Este mai mult decat evident ca fara apa nu ar exista viata. Astfel incat daca un om pierde 20% apa din masa sa corporala, acel om va muri. De asemenea, consumul optim de apa zilnic te fereste de boli.

Daca nu vrei sa-ti incetinesti digestia, nu bea apa rece in timpul mesei. Pentru o digestie mai buna apa se bea inainte de masa cu 30 de minute. Durerile articulatiilor si cele de spate pot fi calmate cu ajutorul apei, mai precis bea intre 8 si 10 pahare de apa in fiecare zi si te vei simti mai bine.

Riscul de a face cancer la san scade cu 79% daca  bei 5 pahare de apa pe zi. Aceeasi cantitate de apa scade si riscul aparitiei cancerului de colon cu 45%. Pentru a evita atacurile de cord sau cele cerebrale bea un pahar de apa inainte de culcare, iar daca vei bea un pahar de apa inainte de a face baie acest lucru te va ajuta la scaderea tensiunii arteriale. Si, poate cel mai important, imediat dupa trezire bea circa 500 ml apa, 2 pahare, pentru a-ti activa organele interne.

Dozatoare apa nu te lasa sa uiti sa bei apa

Dozatoare apa au luat nastere datorita unor necesitati obiective:

  1. Calitatea apei. Apa de la dozatoare este o apa curata, pura, o apa naturala sau minerala fara acid;
  2. Costul apei. Pretul unui dozator si al apei de care ai nevoie intr-o luna nu este scump, ba dimpotriva;
  3. Confort. Nu mai trebuie sa cari apa, bacsuri intregi, de la magazin, ci o ai oricand la discretie, rece sau calda;
  4. Sunt ideale pentru acasa, dar si pentru birouri si institutii publice;
  5. Iti reamintesc ca trebuie sa bei apa si sa te hidratezi corespunzator.

De unde poti cumpara dozatoare apa si dozele de policarbonat cu apa? De la Selrom Trading Company, o binecunoscuta companie din Bucuresti care-ti pune la dispozitie sisteme water-cooler pentru persoane juridice sau persoane fizice, in toata tara!