Dovexim produce gratare metalice de peste 20 de ani

Gratare-metalice-fVrPgAtunci cand se construieste o hala industriala, un complex rezidential sau o cladire de birouri sunt folosite materiale care se potrivesc acelui spatiu atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. De la structura si pana la finisaje si amenajari interioare, materialele de constructii si accesoriile utilizate trebuie sa se potriveasca modului in care va fi folosita cladirea.

Atunci cand construim o locuinta, o casa de vacanta, un hotel, un sediu de companie sau un restaurant, alegerea materialelor se va face intotdeauna luand in calcul factorul estetic. Materialele trebui sa se potriveasca stilului arhitectural al constructiei. Cand punem bazele unei cladiri care va fi folosita in scop industrial aspectul estetic al materialelelor utilizate e mai putin important.

Atunci cand se construieste o fabrica sau o hala industriala e foarte important sa fie alese materiale rezistente. Spatiile intens circulate trebuie sa reziste uzurii si trecerii timpului. Ele sunt expuse si socurilor mecanice si nu trebuie sa se degradeze atunci cand sunt lovite accidental.

Compania Dovexim vine in intampinarea nevoilor celor care se ocupa de constructia, de amenajarea sau de renovarea unui spatiu industrial oferindu-le gratare metalice care au multiple utilizari.

In ce domenii se utilizeaza gratare metalice?

Compania Dovexim este specializata in realizarea de confectii metalice. Cu sediul in Oradea, firma are o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Specialistii companiei folosesc tehnologii performante. Produsele finite au dimensiuni medii si mici. Compania produce gratare metalice si alte produse care au in componenta lor gratare metalice. Acestea pot fi utilizate ca atare sau ca materiale din care vor fi produse alte bunuri.

Din gratare metalice se pot face trepte pentru scari interioare sau exterioare, zone de trecere, poduri sau punti. Cu gratare metalice se pot acoperi conductele de ventilatie si sistemele de incalzire.

Firma Dovexim produce gratare metalice si alte produse din metal, cum ar fi treptele metalice, gardurile industriale, confectiile metalice la comanda, plasele sudate, carucioarele pentru textile, pentru incaltaminte si pentru panificatie, gardurile si produsele de imprejmuire, portile si gardurile din plasa zincata bordurata si fier forjat, fermele metalice, rafturile metalice si sudurile in mediu protector.

Gratare metalice rezistente

Treptele si zonele de trecere facute din gratare metalice sunt mult mai rezistente decat cele din lemn. In spatiile industriale sau in zonele de trecere exterioare sau interioare confectiile metalice sunt mai potrivite decat lemnul sau betonul.

Gratarele metalice nu pot fi afectate de infiltratii, de ploi, de ninsori, de inghet sau de vantul puternic. Lemnul, in schimb, trebuie ferit de umezeala si de substantele chimice care il pot deforma. Din gratare metalice poti sa creezi scari rezistente si foarte usor de intretinut. In plus, treptele metalice sunt mai ieftine si mai usor de confectionat decat cele din lemn sau din beton.

Din gratare metalice se pot construi scari care sa faca legatura cu o pivnita, cu un pod sau cu un alt spatiu de depozitare. Nu e nevoie sa investesti multi bani in scara de incendiu care oricum e ascunsa vederii si e folosita rar. Ea poate fi facuta din gratare metalice.