Dovexim ofera gratare metalice de calitate!

Gratare-metalice-VKDVdCompania Dovexim ofera gratare metalice sub mai multe forme de executie, la preturi avantajoase. Gratarele metalice comercializate sunt extrem de rezistente si usor de intretinut. Acestea sunt realizate cu materiale agrementate cu cele mai noi tehnologii si au intrebuintari diverse in aproape orice tip de constructie. Gratarele metalice se folosesc la platforme, trepte de scari, trecatori si altele. Constructia cu goluri de diverse dimensiuni este extrem de rezistenta, deoarece tensiunea exercitata asupra suprafetei este transmisa in mai multe puncte, micsorand impactul. Gratarele metalice sudate prin rezistenta reprezinta elemente de pardoseala din care se pot forma: platforme, podete, utilizate in obiective industriale si la constructii din otel. Fabricarea acestor tipuri de gratare metalice se realizeaza conform normelor de calitate europene.

Gratarele sunt corpuri cu capacitate portanta, de forma plana, cu multe deschideri continue care sunt dispuse in forme regulate. Sunt formate din bare de sustinere dispuse vertical, in pararel, care se intersecteaza cu bare de umplere. Gratarele metalice au un raport bun intre calitatile statice si greutatea proprie, au cost redus, se monteaza usor, permit trecerea aerului, a luminii si a apei. In plus, prin folosirea gratarelor metalice, inginerii ajung la solutii tehnice si arhitecturale simple si surprinzatoare. Gratarele metalice pentru incarcari mari sunt destinate pentru transport. Dovexim confectioneaza la comanda gratare metalice de diverse dimensiuni. Prin metodele tehnologice utilizate in productie se asigura o rezistenta superioara structurilor formate, pentru conditii grele de lucru. In dimensiuni mai mici, gratarele metalice se utilizeaza si la podurile improvizate si la diverse trecatori. Firma realizeaza toate proiectele de confectii metalice mici si mijlocii intr-un timp scurt, la calitatea intai. Pentru a rezista mai mult timp la expunerea la apa, gratarele metalice sunt tratate anti-coroziune prin acoperiri sau vopsire. Gratarele cu ochiuri mici sunt convenabile a se utiliza pentru spatiile accesibile publicului, stergatori in fata cladirilor si alte locuri in care nu se poate utiliza gratarul metalic cu dimensiuni standard. Pentru aspectul lor estetic este convenabil a se utiliza in spatii care impun mari pretentii privind executarea arhitecturala, datorita gamei largi de materiale si dimensiuni oferind diferite moduri de utilizare a gratarelor metalice.

Dovexim, infiintata in Oradea ofera o gama diversa de confectii metalice pentru clientii sai. Firma Dovexim executa suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice, garduri, ferme metalice si rafturi metalice. Dovexim executa la comanda o gama variata de confectii metalice mici si mijlocii. Firma realizeaza confectii metalice folosind numai materiale agrementate, conform normativelor in vigoare. Calitatea lucrarilor este garantata de materialele de calitate, de echipamentele moderne si de echipa de profesionisti bine pregatita cu experienta in acest domeniu. Termenele de executie sunt scurte, iar serviciile de calitate sunt oferite cu profesionalism si promptitudine. In plus, firma asigura montaj si asistenta tehnica specializata.

Pentru informatii suplimentare privind gratarele metalice contacteaza echipa de specialisti a firmei Dovexim utilizand datele de contact. Pe site-ul firmei vei gasi imagini si dimensiuni ale acestor produse. Dovexim realizeaza gratare metalice conform specificatiilor clientului si ofera consiliere pentru alegerea produselor potrivite nevoilor fiecarui client. Achizitioneaza gratarele metalice Dovexim intrucat sunt produse de calitate si rezistente

Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea, Bihor

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com