Dovexim executa gratare metalice!

Gratare-metalice-fVrPgIn functie de preferintele si necesitatile tale, mesterii companiei Dovexim iti pot oferi gratare metalice de diferite dimensiuni si sub mai multe forme de executie, extrem de rezistente si usor de intretinut. Produsele sunt realizate din materiale de calitate, agrementate, prin intermediul celor mai noi tehnologii, avand intrebuintari diverse in aproape orice tip de constructie. Utilizate ca pasarele pietonale care pot avea de la doua pana la patru benzi pe sens, utilizate in industrie, pentru trafic greu, pentru scari metalice de incendiu, podele, rafturi, platforme, garduri si porti, capace rigole, garduri industriale, banci, parasolare etc. Metodele tehnologice utilizate in productie confera o rezistenta superioara structurilor formate, pentru conditii grele de lucru. Firma executa toate proiectele de confectii metalice mici si mijlocii, intr-un timp scurt, de o calitate superioara. Cu Dovexim, comanda ta este indeplinita, iar rezultatele finale se vor ridica la cele mai inalte standarde de calitate pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.

Constructia cu goluri de diverse marimi este extrem de rezistenta, deoarece tensiunea exercitata asupra suprafetei este transmisa in mai multe puncte, micsorand impactul. Gratarele metalice au un design compact, o structura stabila si sigura, permit trecerea apei, aerului si luminii, se monteaza usor, s.a. Mesterii companiei Dovexim pot realiza gratare metalice zincate termic sau electrolitic, electroforjate, presate sau natur. Timpul de executie al gratarelor metalice, indiferent de aplicatia finala pentru care se realizeaza, este minim prin intermediul companiei Dovexim din Oradea. Pentru a rezista mai mult timp la expunerea la apa, gratarele metalice sunt tratate anti-coroziune prin acoperiri sau vopsire. Gratarele metalice prezinta un raport excelent intre incercarile distribuite sau punctuale si greutatea proprie, se monteaza usor, au un aspect placut, costuri reduse si permit solutii tehnice si arhitecturale noi. Rezistenta, constructia robusta si compacta garanteaza stabilitatea si siguranta, doua aspecte foarte importante in realizarea gratarelor metalice. Produsele si serviciile oferite sunt realizate cu eficacitate si pricepere, caracteristici dobandite de-a lungul timpului.

Cu sediul in Oradea, Dovexim realizeaza o gama larga si diversificata de confectii metalice pentru clientii sai din Oradea, dar si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze produsele pe care specialistii companiei le realizeaza. Cu ajutorul personalului calificat de care dispune, firma este unul dintre cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica si mijlocie. Dovexim executa, la cerere, suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri de sarma, carucioare pentru panificatie etc. Acestea sunt comercializate la preturi avantajoase pentru ca satisfactia clientilor sa fie maxima. Nu exista produs ce nu poate fi realizat cu ajutorul materialelor de calitate de care firma dispune si al tehnologiei performante.

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite si pentru a face comenzi, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Dovexim. Compania Dovexim se caracterizeaza prin experienta indelungata, profesionalism, seriozitate si promptitudinea cu care firma opereaza fiecare solicitare in parte. Specialistii companiei asigura consultanta tehnica si montaj pentru a oferi servicii complete si de calitate. Achizitioneaza gratarele metalice oferite de Dovexim pentru calitatea si rezistenta de care dau dovada.

 Datele de contact ale firmei Dovexim

Adresa firmei: Str. Calea Clujului, Nr. 202/A, Oradea

Telefon: 0259 417 034

Email: dovexim@gmail.com