Doteaza-ti magazinul cu cantare cu eticheta – Scale Expert

Cantar-cu-eticheta-oBmi2In ultimii ani, cumparatorii au ajuns sa prefere cantarele cu eticheta, deoarece au ocazia de a stii exact greutatea, pretul per kg si alte detalii legate de produsul pe care l-au cumparat. In cazul in care detii un magazin si comercializezi si produse care au pret pe kilogram si se vand in functie de cantitate, vei descoperi cantarele cu etichete ca fiind extrem de folositoare, dintr-o gama vasta de motive. Una dintre companiile de la care poti obtine cantare cu eticheta este Scale Expert.

Fie ca detii un magazin alimentar, un aprozar sau orice alt tip de locatie retail, faptul ca utilizezi un cantar cu eticheta iti va multumi clientii deoarece vor avea siguranta ca produsul cumparat are toate particularitatile pe care si le doreau. Mai mult decat atat, le poti pune clientilor tai la dispozitie un cantar cu imprimare eticheta pentru a-si cantari singuri produsele, in cazul magazinelor cu autoservire.

Cantarele cu eticheta comercializate de firma Scale Expert iti ofera o serie larga de avantaje. Un prim avantaj al acestor cantare este gama vasta de informatii pe care le ofera:

  • pret;
  • greutate;
  • tara;
  • numele produsului;
  • coduri de profitabilitate (destinate vanzatorului);
  • logo-uri;
  • reclame.

Unul dintre modelele care iti ofera toate informatiile de mai sus este cantarul seria 500 Mistral M-515 DB, al carui afisaj este de tip “superlux”. In plus, acest tip de cantar poate tipari atat pe bon, cat si pe eticheta aproape orice tip de cod de bare. Mai mult decat atat, ai de ales dintr-o multitudine de modele, iar cand vine vorba de formatul bonurilor si al etichetelor, ai la dispozitie intre 3 si 30 de formate.

Pe langa modelul Mistral, ai la dispozitie si alte alternative, tot din seria 500:

Cantarul cu eticheta seria 500 Wind  – Ai la dispozitie 4 modele: in functie de model si de capacitatea de memorare a produselor, poti alege cantar cu brat, cantar fara brat, cantar cu capacitate de memorare 2000 sau cantar cu capacitate de memorare 5000;

Cantarul cu eticheta seria 500 Tornado – Modelele acestei serii sunt mai complexe, si anume: cantar cu brat sau fara brat, cantar de tipul Double Body, cantar de tipul Hanging si cantarul de tip Self Service;

Cantarul cu eticheta seria 500 Star – Cel mai complex model de cantare, deoarece ai posibilitatea de a imprima etichete color. Modele puse la dispozitie sunt: cu brat sau fara brat, Double Body, Self Service, Star 545 Color si Star 547 Color, cu 2 imprimante.

Scale Expert Bucuresti are ca obiect de activitate importul si distributia unei game vaste de echipamente si dispozitive pentru domeniile retail si Horeca. Pe langa cantarele cu imprimare eticheta, Scale Expert ofera si produse ca: electronice, cantare comerciale, platforme de cantarire industriale, case de marcat etc.

Alege o metoda simpla de a-ti moderniza magazinul si de a le veni in ajutor clientilor tai cu cantarele cu eticheta Scale Expert! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

SEDIU : Str. Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1, Bucuresti

Tel: 0722 195 775, 0744 369 659 , (Cosmote)
Tel/Fax: 021.224.03.22 ; 021.224.42.85 (Romtelecom)