Doteaza-ti cladirea cu fatade ventilate – Victoria 94 Construct

Fatade-ventilate-erB551Cu totii stim ca orice client va fi atras de un design deosebit al cladirii in care se afla biroul tau, si nu numai. Din aceasta cauza, din ce in ce mai multe companii aleg sa ofere cladirilor in care isi au sediul un look modern, atragator si profesionist. Ce ar fi daca, pe langa designul deosebit, ai avea parte si de alte avantaje in privinta structurii? Acest lucru este posibil cu fatadele ventilate puse la dispozitie de catre compania Victoria 94 Construct.

Implementarea unui sistem de fatade ventilate va atrage dupa sine o serie de imbunatatiri in privinta structurii, iar look-ul profesionist le va oferi incredere atat clientilor tai, cat si partenerilor. Afla mai multe despre avantajele fatadelor ventilate!

Ce sunt fatadele ventilate?

Fatadele ventilate sunt considerate a fi o tehnologie de top in ceea ce priveste eficientizarea energetica a cladirilor. Aceste fatade pot fi realizate prin utilizarea mai multor tipuri de materiale, printre care amintim: trespa, aluminiu composit, creaton si altele, aspect ce le confera o rezistenta crescuta si durabilitate.

Avantaje ale fatadelor ventilate

  • Rezistenta – Dupa cum am precizat mai sus, unul dintre punctele forte ale acestor sisteme consta in rezistenta impotriva intemperiilor. Prin urmare, peretii cladirilor vor fi protejati de o gama vasta de factori daunatori.
  • Impiedica infiltrarea apei – Un mediu umed, caruia i se alatura urme de mucegai pe pereti/tavan nu poate fi considerat sub nicio forma a fi un mediu profesionist. Pentru a-i asigura pe cei din jurul tau de calitatea serviciilor tale, acestia trebuie sa vada in primul rand calitatea mediului in care iti desfasori activitatea. Fatadele ventilate iti vin in ajutor, materialele si modul in care sunt proiectate acestea impiedicand infiltrarea apei inauntrul cladirii tale; astfel, riscul problemelor cauzate de aceasta este complet eliminat.
  • Izolare termica – Fatadele ventilate reprezinta, intr-adevar, o investitie; ca un bun afacerist, stii ca orice investitie facuta este o alegere buna doar daca implica recuperarea resurselor financiare. Datorita pernei de aer formata intre placile utilizate in constructia acestor fatade, gradul de izolare termica al cladirii va creste considerabil; prin urmare, sumele de pe factura la energie termica vor fi mai mici.
  • Izolare fonica – Nimanui nu ii place ca, in momentul in care poarta o conversatie inportanta, sa fie intrerupt in mod constant de zgomotele din afara cladirii. Sistemul de fatade ventilate asigura si un grad marit de izolare fonica, pentru a nu fi nevoit sa infrunti astfel de probleme in timpul unei sedinte importante.

Compania Victoria 94 Construct are aproape 20 de ani de experienta in oferirea unei game de solutii complete si servicii de calitate in domeniul constructiilor. Pe langa fatade ventilate, poti apela la serviciile noastre si daca ai nevoie de tamplarii, pereti cortina din aluminiu, placari fatade termoizolant EPS, amenajari interioare si exterioare de orice tip.

Alege un look atragator, durabil si o adevarata gama de imbunatatiri aduse cladirii tale cu fatadele ventilate Victoria 94 Construct! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a lua legatura cu expertii nostri, te invitam sa accesezi site-ul companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Telefon: +40 (244) 596 636
Mobil: +40 (744) 336 747

Email:

vic94cons@yahoo.com
office@victoria-94.ro