Dormitorul din balcon

amenajari interioare

În general amenajările interioare lasă loc la tot felul de idei trăznite, neobișnuite sau din ce în ce mai nonconformiste. Mai ales în cazul apartamentelor mici nu ne putem lungi cu amenajările interioare oricât de mult spațiu ne-am dori să avem în plus. Pentru aceia dintre noi care suntem ,,binecuvântați” cu un balcon ne putem folosi de acest spațiu într-un mod mai inteligent. Și nu pentru a depozita acolo tot ce nu mai avem nevoie. Trebuie neapărat să ne descotorosim de acest obicei.

După cum am spus în amenajările interioare este permis orice atâta timp cât este realizat cu bun gust și puțină creativitate.

Deci, dacă avem un apartament mic și avem doi copii iar aceștia își doresc camere separate și nu le putem oferi acest lucru decât doar dacă vă mutați într-un apartament mai mare. Desigur, bugetul nu permite întotdeauna să vă mutați într-o locuință nouă imediat ce vă vine ideea.

Și atunci nu vă mai rămâne altceva de făcut decât să vă apucați de un proiect de amenajări interioare și să încercați să vă împărțiți altfel spațiul pentru a putea oferi fiecărui membru al familiei ce își dorește.

O idee foarte bună de amenajări interioare ar fi să transformați balconul într-un mini dormitor pentru unul dintre cei mici. Acest lucru este posibil doar dacă aveți un balcon suficient de lat încât să vă încapă un pat de o persoană. Primul pas este să închideți balconul și să vă asigurați că încălzirea este asigurată și în acea nouă cameră ce urmează să se materializeze. Pentru a fi siguri că privirile indiscrete nu vor pătrunde dincolo de ferestrele noii camere amenajate în balcon puteți instala draperii în ton cu amenajarea interioară a balconului. Pe partea opusă a patului puteți instala un mic birou și cu toate că nu va fi prea mare măcar va asigura spațiul necesar pentru a avea un calculator iar atât deasupra patului cât și deasupra biroului puteți instala rafturi pe care copilul să își poată pune jucăriile sau cărțile de la școală.

Cu siguranță acest stil de amenajări interioare nu va lăsa loc de prea mult spațiu și va fi doar un spațiu de dormit și cam atât. Dar asta nu este o problemă întrucât astfel veți putea să le oferiți copiilor câte o cameră separată și asta fără să fie necesar să vă mutați într-o locuință mai mare. Cu un buget modest puteți să transpuneți această amenajare interioară în realitate.

Pentru a fi siguri că amenajarea interioară a balconului va avea originaliate și stil puteți lăsa copilul să își pună amprenta personală asupra noii camere și să își pună lucrușoarele în ce mod vrea.

Poate că până acum nu v-ați gândit în felul acesta la un balcon dar cu puțină creativitate sau imaginație acesta poate deveni cam orice vă trece prin minte.

Acest stil de amenajare interioară a balconului dacă stăm bine să ne gândim nu este chiar atât de ieșită din comun întrucât este practic un spațiu care în general este utilizat pentru a depozita lucruri care nu sunt necesare în casă. Dar având această idee la îndemână puteți să vă transformați balconul într-o încăpere inedită de care să vă folosiți și în acest mod fiecare spațiu disponibil va fi utilizat în mod practic și inteligent.Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.Logosidesigninterior.ro