Divers Auto Parts – Doctorii motorului tau

Indiferent ce afacere ati pus pe roate, daca are nevoie de orice fel de motoare la propriu, ca sa functioneze, atunci va avea nevoie la un moment dat si de service de intretinere sau reparatii. Caci, ca si in viata oricarui mecanism, vine o vreme si in viata oricarui motor cand, indiferent de cat de bine a fost exploatat, intretinut si menajat, ceva trebuie schimbat la el. Ca este uleiul, ca sunt diferite componente sau parti ce se uzeaza in mod normal, motorul dumneavoastra are nevoie de un upgrade pentru a putea functiona din nou in parametrii pentru care a fost construit, astfel incat si afacerea dumneavoastra sa mearga ca… unsa, din nou. Pentru aceasta aveti nevoie de profesionisti in domeniu, de serviciile lor de calitate si de piese puse la dispozitie de firmele de profil.

diversO astfel de firma – intitulata sugestiv – Divers Auto Parts – este o firma relativ noua, ce activeaza pe piata pieselor de schimb auto, infiintata tocmai pentru a veni in sprijinul motoarelor “obosite”. Compania dispune de o echipa tanara, dinamica dar cu o bogata experienta in domeniu si dornica de autoperfectionare. De-a lungul timpului au invatat ca seriozitatea si lucrul bine facut sunt punctele tari in acest domeniu. De aceea, Divers Auto Parts incearca mereu sa ofere fiecarui client sfaturile necesare in alegerea cea mai potrivita pentru motorul in cauza.

Divers Auto Parts va ofera o gama diversificata de piese de schimb pentru motoare la preturi avantajoase. Au ales sa ofere clientilor doar ceea ce este mai bun. Prin varietatea de produse oferite au reusit sa satisfaca exigentele chiar si ale celor mai severi si sceptici dintre clienti, reusind sa-i fidelizeze si sa-i constituie intr-o baza solida pentru viitoarele parteneriate.

Pe acest segment Divers Auto Parts lucreaza cu cei mai importanti furnizori de piese auto din tara si nu numai. Si tocmai de aceea isi permit sa ofere pretul optim pentru fiecare client, cat si timpul de livrare si – nu in ultimul rand – piese de calitate, in functie de nevoile clientului. Furnizorii firmei sunt nume importante in domeniu, pe piata din Romania, numai astfel reusind sa ofere calitate, preturi optime si termene de livrare scurte. In acest moment firma va poate oferi: piese  auto pentru motoare, filtre, uleiuri, elemente suspensie, elemente directie, sisteme de frana, componente electrice, subansamble electrice, piese de caroserie, elemente de interior. Toate aceste piese si multe altele pot fi oferite in varianta OE (piese originale), Aftermarket si/sau Aftermarket Premium, care sunt dintre cele mai tari de pe piata de profil la ora actuala. Lista fiind mai lunga, nu o vom consemna aici.

Pentru ca lucreaza cu unii dintre cei mai importanti furnizori de piese auto, sunt capabili sa ofere fiecarui client piese de calitate si un timp de livrare scurt. Nu uitati sfatul nostru: in momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret. Nu veti regreta alegerea facuta!

Compania: Divers Auto Parts
Ţara: Romania
Judeţ: Constanța
Localitate: Constanța
Adresa: Soseaua Mangaliei NR: 84
Telefon: 0737 085 048