Distribuie produsele in siguranta, foloseste cutiile de carton

cutii de carton

Distribuie produsele in siguranta pe  orice distanta. Alege cutiile de carton pentru a transporta orice produs fragil, comestibil sau electrocasnic.  Prodam C.O. produce cutii de toate dimensiunile, strcuturile si de orice durabilitate pentru ca ele sa poata fi achizitionate de orice firma care are ca baza distribuirea produselor alimentare si industriale.

Ambaleaza rapid si cu stil, foloseste cutiile de carton

Cutiile de carton nu sunt produse doar pentru a fi achizitionate de anumite firme, le puteti achizitiona chiar si domnevoastra stiind ca cu totii avem o problema atunci cand vine vorba de depozitarea anumitor lucruri precum haine, unelte, electrocasnice, genti si asa mai departe. Scapa de aceasta problema cu ajutorul cutiilor din carton. Tot ce trebuie sa faci este sa te dotezi cu un foarfec, cu scotch si sa comanzi cutiile de cartono nline de pe siet-ul nostru la niste preturi foarte convenabile iar toata treaba va merge foarte usor si casa ta nu va mai fi plina de lucruri ingramadite si aruncate peste tot.

Avantaje privind utilizarea cutiilor de carton

Cartonul reprezinta un tip de hartie groasa si rigida. Noi il folosim pentru a creea divrse cutii, de diferite dimensiuni si forme. Unele din avantajele oferite de aceste cutii sunt: protejarea produselor, a alimentelor; manipularea si transportul cutiilor impachetate se poate face in siguranta; au o greutate mult mai mica decat cutiile din alte materiale; pot fi transportate pliate si n ici nu sunt costisitoare avand un pret de producator foarte accesibil. Un alt avantaj prezentat de cutiile de carton este acela ca ele pot fi refolosite si sunt biodegradabile.

Beneficiile cutiilor de carton

Cutiile din carton pot fi de diverse modele. Spre exemplu, pentru produsele care necesita o siguranta maxima, cutiile pot fi alcatuite din 3, 5 sau 7 straturi de carton ondulat in functie de greutatea si gradul de protectie necesar produsului respectiv. Cutiile de carton pot fi imprimate, ceea ce asigura un punct in plus cand vine vorba de comercializarea anumitor produse ambalate in aceste cutii. Imprimarea poate fi punctata, se pot creea anumite informatii ce dupa aceea le vom tipari, astfel reusind sa creem un impact vizual cat mai placut si puternic. Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati si sa cereti orice fel de informatie doriti. Vrem sa fim respectati asa ca si noi la randul nostru va vom raspunde cererilor clientilor cu respect si placere.

Prodam C.O. – cutii de carton de ce mai buna calitate

Cutiile de cartonproduse de firma noastra au o calitate si o rezistenta ridicata. Lucram in echipa ceea ce credem ca ne-a ajutat sa devenim ceea ce suntem:o firma serioasa, cu materiale de cea mai buna calitate si distribuite la preturi foarte avantajoase pentru a putea colabora cu orice firma. Tot ce va ramane de facut pentru achizitia unor cutii de carton  este sa accesati sietul www.prodamco.ro , sa ne lasati un mesaj cu dimensiunile cutiilor, gradul de rezistenta si daca este nevoie de imprimari iar de restul ne ocupam noi in cel mai scurt timp. Cutiile de carton, utile oricand!