Diren Exim ofera servicii de reciclare hartie!

66def69c4d15c2f23ff0fac2d5b873e9Daca esti in cautarea unui centru de reciclare hartie, Diren Exim din Cluj Napoca este locul ideal. Acest centru ofera servicii prompte si customizate pentru fiecare client in parte. Este momentul sa reciclezi deoarece esti responsabil pentru sanatatea mediului inconjurator si a generatiilor viitoare. Diren Exim este cu tine in aceasta initiativa atat de importanta si asteapta cu interes solicitarile pentru a le solutiona in timp real. Societetea clujeana Diren Exim nu doar ca detine experienta necesara, dar dispune si de tehnologie de ultima ora pentru a te intampina cu solutii optime si customizate, de cea mai inalta calitate in ceea ce priveste serviciile de reciclare hartie.

Preturile practicate nu sunt deloc costisitoare, ba dimpotriva sunt accesibile tocmai pentru a incuraja atat persoanele fizice, cat si cele juridice sa actioneze in favoarea mediului inconjurator, dar si a sanatatii lor si generatiilor viitoare. Echipa Diren Exim este bucuroasa sa solutioneze in timp util problemele cu care te confrunti. Echipa firmei are grija sa se ocupe personal de intregul proces – de la colectarea si transportul deseurilor pana la intocmirea documentelor aferente.

Importanta reciclarii hartiei!

Formele in care se prezinta aceste tipuri de deseuri supuse procesului de reciclare sunt variate: ziare, reviste, caiete si carti, arhive, maculatura de birou, fasii de tipografii sau case de editura etc., insa indiferent de tipul lor, serviciile se vor ridica la acelasi nivel inalt de calitate. Spre deosebire de hartia noua provenita din fibre virgine, reciclarea hartiei reduce daunele provocate padurilor, nu produce atatea emisii toxice, foloseste mai putina energie si apa, reduce poluarea prin micsorarea nivelului de deseuri etc. Deseurile sunt sortate manual pe categorii si impartite pe culori si pe compozitie, pentru valorificarea lor ulterioara in conditii optime. Hartia se separa pe baloturi diferite, care se recicleaza apoi pe destinatii.

Societatea Diren Exim dispune de echipamente performante pentru a iti oferi solutii eficiente, in conformitate cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu. Reciclarea este un proces care nu necesita un efort exagerat din partea consumatorilor, de aceea se recomanda sa nu treci cu vederea si sa contribui la realizarea sa, acordand mai multa atentie sortarii deseurilor. Procesul complet ajuta la protejarea mediului si economisirea de energie, fiind cunoscut faptul ca folosirea hartiei reciclate economiseste cu pana la 40% energie in activitatea de productie.

Cine recicleaza hartia?

Diren Exim, cu sediul in Cluj Napoca activeaza in domeniul colectarii si reciclarii de deseuri provenite de la alte societati si nu numai. Colectarea deseurilor reciclabile este realizata pe sortimente si culori pentru ca apoi acestea sa fie valorificate cu respectarea standardelor aflate in vigoare in acest segment. Diren Exim este autorizata sa desfasoare aceste activitati si are in dotare echipamente de macinat performante, de inalta capacitate si eficienta. Printre clientii sai sunt atat persoane fizice, cat si juridice.

Indiferent de tipul deseurilor pentru care ai nevoie de serviciile firmei ai siguranta ca interventiile echipei vor fi prompte iar rezultatele obtinute, ireprosabile. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Diren Exim.

 

Datele de contact ale firmei Diren Exim

Adresa firmei: Str. Padurii, Nr. 2/14, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 484 633

Email: office@diren-reciclare.ro