Diren Exim – firma profesionista de reciclare deseuri!

Diren Exim-expert in servicii de reciclare plasticFirma reciclare deseuri cu experienta si pregatire in domeniu este Diren Exim. Aceasta firma reciclare deseuri ofera celor interesati solutiile optime si persoanlizate in functie de nevoile acestora. Societatea din Cluj detine o echipa pregatita si dedicata acestor activitati, dar si tehnologie si echipamente de ultima ora. Echipa firmei este bucuroasa sa solutioneze cerintele in timp util pentru binele companiei. Serviciile oferite se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Singurul lucru pe care trebuie sa il faci pentru a beneficia de servicii de calitate, sigure pentru mediul inconjurator si sanatatea locuitorilor este sa apelezi la echipa Diren Exim.

Firma ofera tuturor solutii eficiente in conformitate cu normele legislative din domeniu. Personalul companiei realizeaza servicii cu maxima eficienta, in conditii de siguranta. Pentru mai multe informatii privind procedeul de reciclare si valorificare a produselor reciclabile, precum si pentru a afla preturile si importanta reciclarii utilizeaza datele de contact ale firmei Diren Exim si ia legatura cu echipa profesionista. Reciclarea este un pas major pentru a lasa generatiilor viitoare suficiente resurse pentru a putea supravietui si a trai in conditii decente.

De ce sa reciclam deseurile?

Se recomanda reciclarea produselor reciclabile pentru a reduce nivelul de poluare prin micsorarea numarului de deseuri si a reduce consumul de materie prima. Deseurile care pot fi reciclate sunt hartie, cartoane, electrice, PET-uri, feroase si neferoase, folie transparenta sau colorata, produse electrocasnice si electronice si orice alte produse. Reciclarea deseurilor electrice, electronice si electrocasnice este esentiala pentru mediul inconjurator si sanatatea locuitorilor intrucat contin numeroase substante toxice. Prin reciclarea unei sticle de plastic vei putea economisi suficienta energie pentru functionarea unui bec de 60W timp de 6 ore. De asemenea, prin reciclarea unei tone de carton se pot salva 17 copaci si se pot economisi pana la 31 780 de litri de apa. Deseurile feroase si neferoase pot fi reciclate de mai multe ori fara a-si pierde calitatile.

Preturile practicate sunt convenabile pentru a incuraja cetatenii sa protejeze mediul inconjurator si sa actioneze in favoarea acestuia, dar si a sanatatii lor si a generatiilor viitoare. Produsele sunt sortate manual, impartite in functie de anumite categorii pentru a putea fi ulterior valorificate in cele mai bune conditii. Optand pentru compania Diren Exim ai garantia calitatii si preturilor mici, scopul acesteia este de a obtine satisfactia clientilor sai. Indiferent de tipul deseurilor, echipa va interveni prompt, iar rezultatele obtinute vor fi ireprosabile.

Care este cea mai buna firma de reciclare deseuri?

Diren Exim se ocupa de colectarea si reciclarea de diferite deseuri pentru ca acestea sa fie valorificare cu respectarea etapelor si normelor in vigoare. Compania are toate autorizatiile necesare pentru a desfasura aceste activitati, detinand echipamente eficiente si performante. Pentru un mediu curat si sanatos ai tot sprijinul echipei Diren Exim. Colectarea se realizeaza pe sortimente si culori in functie de fiecare tip in parte. Clientii companiei sunt persoane fizice si juridice deopotriva. Apeleaza la serviciile profesioniste de reciclare deseuri ale firmei Diren Exim si acestia iti vor oferi solutiile de care ai nevoie.

 

Datele de contact ale firmei Diren Exim

Adresa firmei: Str. Padurii, Nr. 2/14, Cluj-Napoca

Telefon: 0264 484 633

Email: office@diren-reciclare.ro