Diren Exim – Expert in servicii de reciclare plastic

Diren Exim-expert in servicii de reciclare plasticVrei sa traiesti intr-un mediu mai curat si mai sigur pentru sanatatea ta? Cauti un serviciu profesionist de reciclare plastic, la tarife competitive? Solutia vine de la Diren Exim, companie ce activeaza in domeniul colectarii si reciclarii de deseuri provenite de la societati si nu numai. Astfel, Diren Exim iti ofera servicii de reciclare plastic la inalte standarde calitative, adaptate intocmai necesitatilor si exigentelor tale. Toate deseurile sunt sortate manual pe categorii, impartite pe culori si pe compozitie, pentru valorificarea lor ulterioara in conditii optime. Fii responsabil, alege Diren Exim!

Reciclare plastic – Un prim pas spre un mediu mai curat

Reciclarea reprezinta un subiect mult discutat si popular in randul celor preocupati de sanatatea mediului inconjurator, si de gestionarea eficienta a deseurilor rezultate in urma diferitelor activitati industriale ori civile. Cu toate acestea, ce inseamna de fapt reciclarea? Reciclarea reprezinta reprocesarea materialelor in produse noi. Acest concept modern previne pierderea unor materiale potential folositoare, reduce consumul de materii prime si consumul de energie. Din categoria materialelor reciclabile fac parte urmatoarele: sticla, hartia, aluminiul, asfaltul, fierul, textilele si nu in ultimul rand, plasticul.

Materialele plastice sunt folosite pentru a crea produse extrem de folositoare in viata de zi cu zi, fie ca este vorba de ambalaje, mobila, jucarii, ori containere pentru bauturi. Datorita faptului ca plasticul este un material ieftin si care se poate modela usor, consumul acestuia a crescut major in ultimii ani, motiv pentru care reciclarea lui a devenit  o conditie de baza. Ciferele arata ca in ultimii 50 de ani, consumul anual de materiale plastice a crescut de la 5 milioane de tone, la aproape 100 de milioane de tone astazi, la nivel global. De ce este necesara reciclarea in cazul plasticului? Acesta este fabricat din resurse naturale, cum ar fi petrol, gaze naturale si carbune care odata epuizate, nu mai pot fi inlocuite. Mai mult decat atat, majoritatea materialelor plastice nu sunt biodegradabile si persista in mediul inconjurator sute de ani. Constientizarea pericolelor reprezinta un prim pas spre o gestionare mai eficienta si mai atenta a deseurilor. Daca iti doresti un mediu mai curat, este important sa ai alaturi un partener responsabil care sa-ti ofere solutii viabile necesitatilor tale.

Diren Exim ofera servicii de reciclare plastic la un inalt nivel calitativ si tarife mici

Diren Exim efectueaza colectarea si reciclarea pentru majoritatea tipurilor de deseuri rezultate in urma activitatii diverselor societati, respectiv in urma activitatilor cotidiene efectuate de catre persoanele fizice. Asadar, daca iti doresti un serviciu profesionist de reciclare plastic, apeleaza la Diren Exim, profesionist in domeniu. Sortimentele de deseuri pe care firma clujeana le colecteaza si recicleaza includ: hartie, carton, sticle de plastic, folie transparenta si colorata din plastic, PVC, mase plastice, feroase si neferoase, deseuri electrice si electronice, acumulatori uzati, precum si multe altele. Dispunem de echipamente adecvate dar si de personal calificat, cu experienta in domeniu, gata sa raspunda prompt oricaror solicitari venite din partea clientilor, persoane fizice ori juridice.

Diren Exim, companie cu sediul in Cluj-Napoca, este autorizata sa desfasoare acest tip de activitati si are in dotare echipamente de maciant performante, adaptate standardelor aflate in vigoare in acest domeniu. Noua ne pasa de mediul inconjurator, motiv pentru care tratam cu maxima atentie si seriozitate fiecare solicitare, indiferent de complexitatea sa. Pentru a te convinge de profesionalismul Diren Exim dar si de calitatea serviciilor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.