Diferential camion – promptitudine si calitate de la MORA ZF!

Orice camion este dotat cu diferential, intrucat acest dispozitiv permite ca turatiile rotilor sa fie diferite atunci cand automobilul efectueaza viraje. Cu alte cuvinte, atunci cand roata aflata inspre interior parcurge o distanta mai mica decat roata aflata spre exterior acestea trebuie tinute in echilibru. Ce face un diferential camion? Acesta preia  miscarea de rotatie si o repartizeaza prin intermediul arborilor planetari, catre rotile motoare.

Aveti nevoie de un diferential camion de calitate, dar nu stiti inca un partener de incredere? MORA ZF va asteapta cu o gama larga de piese auto pentru camioane, autobuze si semiremorci la cele mai bune preturi. Pentru ca dumneavoastra sa benficiati de reparatii de calitate, aceasta firma colaboreaza cu cei mai mari producatori de camioane, astfel ca piesele sunt originale si de cea mai buna calitate. In plus, experienta isi spune cuvantul in serviciile oferite, avand in vedere ca activitatea acestei societati a inceput inca din 1995.

Problemele dumneavoastra isi gasesc rezolvare in mod profesional, astfel ca orice defectiune aparuta la camionul sau masina dumneavoastra isi va gasi solutionarea. Mai mult, pentru a fi siguri ca primiti cele mai bune servicii, aici primiti si garantie pentru orice cutie de viteze reparata, dar nu numai.

Diferential camion – mod de functionare

Din punct de vedere al constructiei, un diferential camion este alcatuit dintr-o transmisie principala si un mecanism epicicloidal. Datorita acestora, rotile se pot invarti cu viteza diferita. Mecanismul epicicloidal este alcatuit din doua roti dintate planetare, pozitionate pe capetele arborilor planetari si inca doua sau chiar patru roti dintate sateliti. Toate acestea sunt pozitionate rigid intr-o carcasa diferential. Acestea sunt insotite de alte componente, care impreuna ajuta masina sa ia virajele fara probleme.

Desigur, in functie de automobilul dumneavoastra si necesitatile acestuia, trebuie sa stiti ca exista mai multe tipuri de diferential camion. Acestea pot fi deschise sau autoblocante, fiecare dintre ele avand proriul sistem de actionare. De exemplu, cel autoblocant este destinat automobilelor utilizate la competitiile sportive si celor care ating performante impresionante. Insa, mecanicii vor sti exact ce fel de dispozitiv este mai potrivit pentru camionul dumneavoastra, mai ales atunci cand apelati la serviciile unui service cu notorietate.

In prezent, exista o multime de tipuri de diferential camion, acestea fiind diferite din punct de vedere al performantei. Ideal ar fi sa inlocuiti componenta defecta cu una noua, mai ales atunci cand este vorba despre diferential. Cu toate acestea, important este ca dispozitivul sa fie compatibil cu firma producatoare, chiar daca nu este nou.

Unde comanzi diferential camion ?

Daca aveti probleme cu diferentialul si acest lucru va impiedica sa folositi camionul, nu mai pierdeti timp! MORA ZF va intampina cu cele mai bune servicii de reparatii si piese auto, printre care si diferential camion. Aici veti fi intampinati de o echipa de specialisti care va rezolva in cel mai scurt timp problema, fara niciun efort din partea dumneavoastra. Beneficiati de preturi avantajoase si garantia calitatii. Pentru mai multe detalii, accesati cutiivitezezf.ro!