Dezinsectie Bucuresti, tratament de inlaturare a daunatorilor

dezinsectie bucuresti

Pericolele asupra sanatatii noastre pot veni de peste tot, de pe pamant, din apa sau din aer. Daca ne referim la acest din urma mediu, unul dintre aceste pericolele il reprezinta insectele daunatoare, purtatoare si transmisibile de boli destul de grave, cum ar fi malaria, febra tifoida, toxiinfectiile alimentare, bolile digestive, meningita si inca multe altele. Pentru a ne proteja din acest punct de vedere, avem nevoie de servicii dezinsectie Bucuresti, care au rolul de a extirpa, atat focarele de insecte deja create, cat si factorii care ar putea favoriza dezvoltarea si raspandirea lor.

Pe langa riscul de imbolnavire, prezenta acestor insecte ne creeaza si un disconfort major, de aceea operatiile de dezinsectie sunt atat de necesare.

 Remanenta substantelor folosite in dezinsectie Bucuresti

Reducerea sau chiar eliminarea prezentei acestor insecte se face cu ajutorul unor substante folosite de firmele care furnizeaza aceste servicii. Substantele sunt insa inofensive pentru oameni sau animalele domestice, plante sau albine, mai ales in conditiile in care aplicarea lor se face in mod corect. Remanenta este de obicei de cateva saptamani, prin urmare, in spatiile asupra carora s-a actionat, insectele nu mai apar o buna perioada dupa operatia de dezinsectie Bucuresti. Cu toate acestea, la anumite perioade, de obicei de circa trei luni, ea trebuie reluata, deoarece substantele de dezinsectie, pana la urma isi pierd proprietatile.

 Spatiile interioare si exterioare supuse dezinsectiei Bucuresti

Insectele exista nu doar afara, ci si in spatiile inchise, de aceea operatia de exterminare a lor trebuie facuta, atat in interiorul, cat si in exteriorul unor incinte, folosindu-se metode adecvate fiecarui caz in parte. Scolile, spitalele, laboratoarele, dar si fermele si chiar interioarele rezidentiale au nevoie de astfel de servicii, pentru a elimina pericolele pe care insectele le pot reprezenta. Spatiile industriale si cele comerciale au si ele nevoie de acest gen de tratament, in mod periodic, in aceeasi masura ca fermele de pasari si animale. In domeniul public, operatia de dezinsectie intra in atributia administratiilor publice locale, care trebuie sa se ocupe de aplicarea tratamentului de mai multe ori pe an, astfel incat populatia sa se afle la adapost de riscul de imbolnavire transmis prin intermediul daunatorilor.

 Substante sigure pentru om, folosite in dezinsectie Bucuresti

In urma operatiilor de dezinsectie pe domeniul public, se elimina o serie de insecte daunatoare, asa cum sunt tantarii si mustele, dar, prin acest gen de tratament, se pot extirpa si gandacii de bucatarie, furnicile, plosnitele, capusele, puricii si alte insecte purtatoare de agenti patogeni. Se castiga o mai mare siguranta in ceea ce priveste sanatatea oamenilor, insa, prin serviciile de dezinsectie Bucuresti, se atinge si un nivel ridicat al confortului, atat pentru populatia urbana, cat si pentru cea rurala.

Ministerul Sanatatii a aprobat o lista cu substantele chimice care pot fi folosite de firmele de dezinsectie, adica acelea care nu au un impact negativ asupra oamenilor, animalelor sau plantelor, sunt biodegradabile si nu lasa urme pe suprafetele pe care au fost aplicate.

Detalii pe www.deratizarebucuresti.ro