Help Devices Activ si THERA-vital te ajuta sa te recuperezi mai repede

Help Devices Activ si THERA-vital te ajuta sa te recuperezi mai repedeTu stii ce este recuperarea medicala si ce presupune ea? Recuperarea medicala a fost desemnata ca fiind a treia secventa a medicinii si se situeaza dupa medicina preventiva si cea curativa. Recuperarea medicala impreuna cu balneologia si cu medicina fizica formeaza o specialitate medicala ce este de sine statatoare. Aceasta specialitate se ocupa atat de prevenirea, cat si de diagnosticarea, tratarea, dar si managementul reabilitarii tuturor pacientilor ce sufera de afectiuni dizabilitante.

Deci, recuperarea medicala se ocupa, pe cat posibil, de diminuarea diazabilitatii aparute, cat si de reducerea deficitului functional. Pentru aceasta, recuperarea medicala se foloseste de kinetoterapie, hidroterapie, electroterapie sau termoterapie.

Cel mai adesea, recuperarea medicala utilizeaza asa-numitele echipamente recuperate pasivo-active. Cu ajutorul lor, pot fi tratate diverse afectiuni ale membrelor inferioare, operatii de menisc, boli reumatismale, traumatisme, paralizii, pareze sau semi-pareze, acestea din urma fiind afectiuni neurologice.

THERA-vial – echipamentul de care ai nevoie pentru recuperare

Specialistii in recuperarea medicala abordeaza fiecare caz in parte, deoarece acesta este unic si trebuie personalizat. Si pentru stabilirea diagnosticului exact, dar si pentru tratament, se face o evaluare interdisciplinara. In urma acestei evaluari se stabileste si grila de tratament.

Printre indicatiile medicilor specializati in recuperarea medicala se afla si utilizarea unor echipamente special create pentru recuperare. Unul dintre aceste echipamente poarta denumirea de THERA-vital.

Pentru a intelege de ce ai si tu nevoie de THERA-vital, asta in cazul in care ai suferit din cauza vreunei dizabilitati, vom enumera caracteristicile acestui aparat:

– THERA-vital este astfel conceput incat sa poata fi folosit intuitiv, si relativ simplu;

– Dispune de functii operationale ce sunt auto-explicative;

– Exista doar un singur buton atat pentru START, cat si pentru OPRIRE;

– Dupa fiecare exercitiu primesti un biofeedback intr-o varianta colorata si antrenanta;

– Antrenamentele de zi cu zi efectuate cu ajutorul acestui aparat iti sporesc motivarea si te ajuta sa te recuperezi mai repede;

– In cazul in care ai nevoie, poti opri echipamentul urgent, printr-o comanda vocala;

– Ecranul de afisaj este de inalta rezolutie, fiind foarte usor de citit;

– Dupa fiecare training se face o analiza, care-ti permite sa revezi si parametrii importanti din timpul exercitiului;

– Picioarele se autofixeaza foarte usor intr-un locas special creat pentru acest lucru;

– Este dotat cu un stabilizator pentru picioare ce poate fi manipulat de catre pacient cu usurinta;Help Devices Activ si THERA-vital te ajuta sa te recuperezi mai repede1

– Echipamentul are o pozitie ergonomica, permitand pacientului sa-si pozitioneze foarte usor picioarele;

– Este prevazut cu un suport moale, care il face confortabil;

– THERA-vital este echipat cu un mecanism de siguranta de tipul clichet, care permite o securizare corespunzatoare.

De unde poti achizitiona si tu un astfel de echipament pasivo-activ? De la Help Devices Activ! Aceasta firma comercializeaza echipamentul THERA-vital, ce poate fi utilizat in confortul propriei locuinte de toti aceia care au nevoie. Ba chiar mai mult, nu este obligatoriu ca ei sa fie asistati de catre cadre medicale, deoarece aparatul este foarte sigur pentru sanatatea celui care il utilizeaza.

Te intrebi de pret? Ei bine, Help Devices Activ practica un raport corect calitate-pret, iar tu vei fi incantat de acest lucru.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege echipamente recuperate pasivo-activ Help Devices Activ. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Help Devices Activ? Suna la numarul 0213-240.083 si 0724-342.558 sau trimite un e-mail la adresa office@helpdevices.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.