Detii o terasa si ai nevoie de pergole retractabile? Solutia perfecta este Pergola Lux- acoperire terase cu pergole retractabile!

acoperire terase cu pergole retractabile

Cauti o companie de incredere care sa-ti la dispozitie pergole retractabile la cel mai avantajos pret de pe piata de profil? Pergola Lux este alegerea ideala.

Compania vine in intampinarea clientilor cu cele mai optime solutii de umbrire prin intermediul sistemelor retractabile Suntech ( pergole) si Vera ( copertine si marchize). Totodata, aceasta furnizeaza idei in domeniul amenajarilor exterioare pentru terase si gradini cu produse precum: mobilier din ratan si sticla securizata pentru inchiderea teraselor si a balcoanelor si pardoseli exterioare din lemn.

Oferta companiei Pergola Lux se adreseaza in principal industriei Horeca ( terase, restaurante, hoteluri, cafenele, baruri, piscine etc).

In cazul in care ai o terasa si doresti sa o pastrezi chiar si pe timpul racoros sau ploios, este necesar sa alegi acoperire terase cu pergole retractabile Suntech? De unde le poti achizitiona ? De la Pergola Lux din Brasov.

Structura acestor pergole retractabile este perfecta, putand fiind folosite pentru umbrirea suprafetelor mari sau foarte mari de tip Horeca.

De ce sa apelezi la Pergola Lux pentru acoperire terase cu pergole retractabile?

Daca vei alege sa colaborezi cu Pergola Lux pentru acoperire terase cu pergole retractabile, te vei putea bucura de numeroasele avantaje pe care aceste produse le prezinta, si anume:

  • pergolele retractabile Suntech au dimensiuni mari permitand in acest fel protejarea unui anumit spatiu
  • monitorizarea electrica si comanda se realizeaza cu ajutorul unui dispozitiv
  • sunt actionate electric, bratele fiind retractabile, acest lucru permitandu-ti sa le strangi cu usurinta atunci cand doresti cand este cazul
  • se preteaza barurilor, cafenelelor, restaurantelor, zonelor comerciale, pentru umbrirea ferestrelor si a teraselor
  • nu impiedica circulatia, putandu-se trece fara nici un fel de probleme pe sub ele
  • au o calitate superioara fiind rezistente la vant, ploaie, soare si grindina, intr-un cuvant acestea au o rezistenta inalta la interperii
  • sistemul este foarte rezistent ceea ce le face sa fie rezistente pentru o perioada indelungata de timp
  • rolul acestora este acela de a tine soarele la distanta si de a proteja spatiul care se doreste a fii umbrit
  • sunt 100% impermeabile
  • se fac remarcate datorita flexibilitatii pe care o au, fiind adaptabile oricarei suprafete solide

Vrei sa te bucuri si tu de toate aceste avantaje? Atunci alege Pergola Lux, acoperire terase cu pergole retractabile! In cadrul companiei vei gasi o gama variata de pergole retractabile, astfel incat tu sa le alegi pe care care iti plac , in functie de gusturile si necesitatile pe care le ai.

Pergola Lux- cea mai eficienta solutie de acoperire terase cu pergole retractabile!

Iti doresti sa ai o terasa functionala indiferent de vreme? Atunci raspunsul perfect il reprezinta acoperire terase cu pergole retractabile de la Pergola Lux. Acoperirea unei terase se face cu ajutorul acoperisului retractabil, acesta avand rolul de a dubla functionalitatea terasei.In plus, acoperire terase cu pergole retractabile reprezinta cea mai buna si mai eficienta solutie in cazul fumatorilor.

Pentru mai multe informatii suplimentare, acceseaza pagina web www.pergolalux.ro sau contacteaza direct reprezentantii- 0735 333 444.

In materie de solutii umbrire, Pergola Lux este partenerul de incredere de care ai nevoie.