Detalii despre pardoseli elicopterizate oferite de firma Milucon

pardoseli-elicopterizate

Daca detineti un spatiu in care exista un stres mecanic si un trafic intens firma Milucon va ofera solutia perfecta in materie de pardoseli. Pentru a face fata unui stres mecanic ridicat aveti nevoie de pardoseli elicopterizate de la firma Milucon. Aceste pardoseli elicopterizate au deosebita calitate de a rezista in fata unui stres mecanic dar si la un trafic intens fara a se deteriora.

Daca tocmai v-ati deschis un depozit unde veti depozita masinarii grele cea mai buna alegere in materie de pardoseli sunt pardoselile elicopterizate deoarece sunt foarte rezistente la greutati mari si nu este afectat aspectul acestora. Aceasta calitate deosebita a pardoselilor elicopterizate este folositoare de asemenea si in industra constructoare de masini deoarece sunt rezistente la greutatea masinilor construite si nu afecteaza aspectul. Pentru locurile in care sunt depozitate sau construite obiecte si masinari grele rezistenta pardoselei este esentiala pentru ca procesele sa aiba loc in conditii perfecte.

Pentru a intelege de ce pardoselile elicopterizate au aceasta calitate va voi spune ce pasi sunt respectati cu strictete pentru a se obtine o pardoseala elicopterizata rezistenta si cu un aspect perfect. Acesti pasi sunt:

  • Pentru inceput suprafata vizata este armata cu plasa sudata sau cu fibre metalice;
  • Pasul al doilea il reprezinta turnarea betonului peste suprafata armata cu plasa sudata sau cu fibre metalice;
  • Pasul trei consta in finisarea betonului cu un aparat de elicopterizat;
  • Pasul patru il constituie crearea rosturilor;
  • Iar ultimul pas consta in acoperirea suprafetei cu un strat de uzura din cuart pentru a obtine o rezistenta ridicata la abraziune, socuri si vibratii.

Aceste pardoseli sunt specifice zonelor industriale si de aceea firma Milucon va ofera o calitate deosebita a pardoselilor elicopterizate pentru ca clientul sa fie extrem de multumit de produsele si serviciile oferite de firma Milucon.

Numele de pardoseli elicopterizate este dat de masinaria de finisare care se numeste elicopter si inglobeaza stratul de uzura in beton. Aceste pardoseli elicopterizate au si calitatea de a rezista la compresie si de aceea se poate lasa pe aceste pardosele masini grele fara sa va faceti griji ca le va deteriora.

Inca un avantaj oferit de firma Milucon pentru pardoseli elicopterizate este costul minim de intretinere deoarece are o suprafa usor lucioasa care este rezistenta in timp.

Aceste pardoseli elicopterizate au o rezistenta sporita la impact si de aceea se poate lucra linistit cu materiale grele pe aceasta suprafata deoarece nu se va deteriora si nu isi va strica aspectul.

Firma Milucon are o vasta experienta in nenumarate domenii printre care si in domeniul pardoselilor elicopterizate asa ca va pot garanta 100% ca aceasta firma va va oferi o calitate remarcabila a produselor dar si a serviciilor efectuate de echipa de profesionisti calificati.

Aceste pardoseli elicopterizate va sunt recomandate de cei mai buni specialisti pentru a avea un spatiu sigur unde va puteti depozita masinariile grele si unde va puteti desfasura anumite activitati.

Pentru solicitarea de pardoseli elicopterizate de la firma Milucon accesati site-ul: www.milucon.ro