Despre tigara electronica si beneficiile fumatului sanatos, cu VapShop

tigara electronicaIn lume, la fiecare minut au loc peste o mie de decese cauzate de afectiuni pornite sau agravate de fumat, fie el activ sau pasiv. Fumatul nu este neaparat un moft, desi la inceput majoritatea dintre fumatori au declarat intr-un studiu la nivel european ca s-au apucat din motive ce tin de incluziunea sociala sau pentru a-si imbunatati imaginea. Cu cat cineva fumeaza mai mult, cu atat fumatul devine un drog, astfel incat se ajunge la dependenta si stari de sevraj in anumite situatii.

VapShop vine sa ofere o alternativa fumatului prin intermediul produselor sale. Fie ca vorbim de tigara electronica sau de accesorii si consumabile, toate sunt de cea mai inalta calitate, iar despre lichidele pentru tigara electronica va putem spune ca acestea ofera cea mai apropiata placere a fumatului ca si in cazul tigarilor cu tutun.

Tigara electronica- Mod general de functionaretigara electronica

O tigara electronica este practic un generator de aburi, la fel ca aburii pe care ii intalniti in cluburi sau discoteci. Principiul de functionare este axat in jurul unui element electronic ce are rolul de a vaporiza lichidul de tigara. In functie de structura si modul de depozitare a lichidului, avem doua tipuri de tigara electronica: cele cu burete si cele cu rezervor. In primul caz, lichidul de tigara este depozitat intr-un burete special rezistent termic ce intra in contact direct cu rezistenta vaporizatorului.

La tipul de tigara electronica cu rezervor, lichidul de tigara este depozitat intr-un container din care este trimis catre vaporizator. Marele avantaj la aceste tigari este faptul ca senzatia oferita de aburi este mult mai puternica si similara cu cea oferita de fumul de tigara clasica.

 tigara electronicaBeneficiile oferite de tigara electronica, cu VapShop

Spre deosebire de cea normala, tigara electronica este mult mai sanatoasa deoarece in consistenta lichidului de tigara nu intra decat 4 substante: apa, aroma, nicotina si glicerina. Din cauza ultimei substante s-au creat foarte multe polemici si discutii pe tema toxicitatii acestei substante. Consideram ca aceste polemici au fost generate de lipsa de informare asupra proprietatilor acestei substante. Glicerina este adaugata in lichidul de tigara doar pentru a permite evaporarea lichidului.

Folosirea unei tigari electronice este recomandata tuturor persoanelor care doresc sa scape de dependenta creata de fumat. Mai mult, in lichidul de tigara electronica nu exista nici gudron sau alti compusi chimici nocivi ce se regasesc in fumul tigarilor clasice. Este bine de stiut ca gudronul este cel responsabil de aparitia cancerului la plamani, acesta depunandu-se in plamani sub forma de mazga ce impiedica in mod direct buna functionare a acestora.

Asadar, daca tii la sanatatea ta si a celor din jur, acceseaza siteul nostru, www.vapshop.ro si alege acum modelul de tigara electronica potrivit tie. Dispunem de o gama impresionanta de modele originale dar si de accesorii, cum ar fi atomizoare, cartuse si baterii, astfel incat sa te poti bucura de senzatia de a fuma in mod sanatos pentru o durata de timp cat mai mare. De asemenea, prin serviciul de consultanta, puteti alege lichidul de tigara electronica potrivit nevoilor dumneavoastra. Cu VapShop renunti la fumat!