Despre pompe submersibile

www.shop-einstal.ro

A locui la casa este pentru multi locuitori din mediul urban cu varsta peste 30 – 40 de ani mai mult decat o dorinta. Linistea, aerul curat, spatiile deschise si natura sunt doar unele din motivele pentru care tot mai multi tineri si nu numai se indreapta spre mediul rural. Insa, traiul la sat este bun si frumos doar daca tineti cont de anumite aspecte si mai ales, daca va echipati casa cu toate cele necesare pentru a va putea asigura un bun grad al comfortului.

Alegerea unei pompe submersibile si caracteristicile de care trebuie sa tineti cont

Siteul www.shop-einstal.ro este locul unde puteti gasi toate tipurile de echipamente pentru instalatii de apa si nu numai. Aici veti putea gasi sisteme de pompare in regim hidrofor pentru a va putea asigura necesarul de apa potabila pentru caminul dumneavoastra. In cadrul acestui articol ne vom adresa acelor persoane care doresc sa isi instaleze un astfel de echipament, insa nu cunosc aspectele ce trebuiesc urmarite in cautarea unei solutii complete.
In primul rand, aici veti gasi o paleta larga de pompe submersibile de diferite debite, puteri perfecte pentru majoritatea tipurilor de puturi existente. Iata, asadar, ajungem la primul aspect de care trebuie sa tineti cont cand intrati aici pentru a va alege o pompa submersibila. Adancimea si diametrul putului este setul principal de caracteristici de care trebuie sa tineti cont. Pompele submersibile pot avea diametre de la 1inch (1” = 2.54cm) pana la 3, 5, etc. Este evident, pentru casele sau consumatorii mai mari, sunt necesare puturi de diametre mai mari.
Un alt aspect este adancimea putului. Pompele submersibile pe care noi vi le oferim aici sunt concepute pentru a putea ridica apa la diferite inaltimi (50, 100, 100+ metri). Asadar, alegerea unei pompe hidrofor trebuie facuta tinand cont in mod direct si de adancimea putului. Ca sfat, pentru a avea o presiune foarte buna a apei, puteti opta pentru alegerea unei pompe ce poate ridica apa la o inaltime mai mare cu 30m fata de adancimea putului.
Tot aici veti gasi pompe de diferite debite incepand cu cele pentru maxim 2 consumatori (chiuveta bucatarie + centrala) pana la cele care suporta simultan chiar si 5 consumatori. Evident, aceste pompe sunt doar pentru preluarea apei din put, acestea fiind suficient de puternice pentru a asigura un debit bun in cazul unei case de mici dimensiuni, insa pentru consumatorii mai mari, la pompele hidrofoare de aici va trebui adaugat si un sistem de pompare cu vas de acumulare.

Faceti o revizie a instalatiei electrice inainte

Puterea consumata este si ea un aspect important, mai ales daca e sa tinem cont de faptul ca multe instalatii electrice din mediul rural sunt invechite. Pentru a evita orice neplacere va recomandam sa faceti o revizie completa a instalatiei electrice inainte de a instala un sistem hidrofor (mai ales pentru echipamentele ce consuma peste 2000W).
Noi va asteptam aici cu sisteme de pompare submersibile, dar, va asteptam de asemenea si pe paginile celorlalte categorii de produse deoarece doar aici veti gasi toate produsele necesare la preturi perfecte!