Despre alegerea unui after school Sector 3

after school Sector 3

Orice parinte isi doreste doar ceea ce este mai bun pentru cei mici, iar acesta este si motivul pentru care Club Kiddies vine sa le ofere atat parintilor cat si copiilor cele mai bune conditii de after school Sector 3 dar si pentru organizarea de petreceri tematice si nu numai, toate cu ajutorul celor mai buni pedagogi si a unui personal dedicat avand o vasta experienta in lucrul cu cei mici.

2 motive pentru care sa alegeti Kiddies, un after school Sector 3 perfect pentru cei mici

Pentru ca sunt foarte multi parinti care oscileaza intre a-si aduce copii acasa pentru a fi crescuti de bunici sau de alte rude, si a le permite celor mici sa desfasoare diferite activitati in cadrul unui after school Sector 3. Este evident faptul ca ne referim la familiile din Bucuresti, iar daca ar fi sa analizam pragmatic cateva aspecte importante pentru aceasta decizie, vom constata cateva lucruri oarecum interesante.
In primul rand, majoritatea scolilor generale au construita o programa care se desfasoara zilnic, incepand cu orele 7.00 – 8.00 si dureaza pana in jurul orei 12.30 pentru clasa pregatitoare si primele 2 clase in general. Deoarece exista multe familii tinere care fie stau la parintii unuia dintre membri sau ai caror parinti stau in apropierea scolii, aleg ca cel mic sa isi petreaca intreaga dupa-amiaza la bunici vrem sa punctam doua aspecte, fara a minimiza rolul foarte important pe care bunicii il au in dezvoltarea copiilor.
Daca in cazul alegerii unui after school Sector 3 cel mic nu face decat 3 drumuri, atunci cand acesta este luat de catre bunici (care locuiesc in alta parte a capitalei) cel mic trebuie sa suporte stresul traficului caracteristic capitalei de 4 ori pe zi, timp de 5 zile. In general multi parinti sunt fortati de catre diferite imprejurari sa isi trimita copii la scoli situate chiar si in colturi opuse ale Bucurestiului, iar bunicii celor mici trebuie si ei sa faca un drum de cateva statii(doar) pentru a-i lua de la scoala pe copii. Ei bine, din start putem spune ca cel mic pierde zilnic undeva pe la 2 – 3 ore pe drumuri.

Lasati copii cu bunicii sau cu bona ?

Oricine isi aminteste de bunici cu drag si au in memoria lor dragostea pe care acestia le-au oferit-o, insa, uneori varsta poate pune o amprenta urata asupra celor batrani, afectandu-le in mod vadit sau subtil modul in care acestia interactioneaza cu cei mici.
O alta varianta (sa zicem) a unui after school Sector 3 ar fi si lasarea celor mici cu o dadaca sau un dascal personal. Exista o singura varianta in care aceasta optiune ar fi una valida. Fie dadaca face parte din familie sau reusiti sa gasiti o dadaca ce poate oferi toate garantiile pentru seriozitatea oferita, asta daca aveti timp sa sustineti interviuri sa asteptati si sa apelati la tot felul de firme de anunturi sau de HR.
Tinand cont doar de aceste aspecte, fara a mai enumera exemple din activitatile pe care noi le organizam la Kiddies, un after school Sector 3 unde cel mic va primi toata atentia si dragostea de care el are nevoie, putem spune ca un after school este cea mai buna varianta. Pentru a afla mai multe va asteptam pe siteul www.kiddies.ro