Design interior pentru a crea o atmosfera intima

design interior

Cele mai frumoase momente impreuna cu familia sau cu prietenii se petrec de obicei intr-un salon; pentru a face din aceasta incapere una deosebit de agreabila, trebuie optimizat la maxim tipul de design interior. Aici poate fi biroul tau provizoriu de lucru, sala in care familia se reuneste in fata televizorului, locul preferat pentru serile intime in familie, chiar loc de joaca pentru copii, prin urmare, este una din incaperile cele mai importante ale casei tale. Pentru reusita amenajarii salonului si transformarea lui intr-un loc convivial si in ton cu moda, consulta un specialist in design si apeleaza la orice truc care poate servi acestui scop.

 Design interior de tip scandinav

Daca doresti ca decorul camerei tale de zi sa afiseze o atmosfera Zen in orice moment, armonizeaza-l in culori calde, cum ar fi alb, gri, bej sau roz, iar aceasta armonie va crea o atmosfera relaxanta in casa. Alege obiecte decorative cum ar fi o fantana sau diferite plante, pentru a conferi un stil natural incaperii. Opteaza pentru perdele de voal alb, care lasa razele soarelui sa patrunda cu usurinta. Seara, lumina filtrata este perfecta pentru un living confortabil si placut. Daca esti o fire mai sentimentala si-ti doresti un decor care sa-ti aminteasca de copilaria petrecuta la tara, alege un design interior de tip scandinav. Intr-adevar, fluiditatea si desenul lemnului, tipice acestui stil, dau o nota naturala, marind farmecul vizual al incaperii.

 Modernismul in proiectele de design interior

Din contra, in cazul in care esti o fire mai bine ancorata in realitatea imediata, stilul modern este mult mai potrivit pentru tine. Obiectele deco sunt foarte bine adaptate genului contemporan de amenajari, mai ales cele din inox sau din sticla. Asociaza aceste doua materiale in crearea barului, in alegerea mobilierului, a corpurilor de iluminat, si vei avea o ambianta ultramoderna in salonul tau. In aceeasi ordine de idei, alege un mobilier multifunctional, cu un design original, pentru ca scopul tau sa fie atins in totalitate.

 Incaperile mici, in proiecte de design interior

Cu certitudine, o incapere de dimensiuni generoase este mult mai usor de amenajat, oricare ar fi stilul ales. In ceea ce priveste saloanele mai putin spatioase, acestea pot fi foarte bine adaptate mai ales stilului modern, in care te poti juca cu luminile si cu coloristica, pentru a crea senzatia de spatiu. Daca vrei ca acest loc sa fie unul si foarte elegant, alege culorile neutre, cum ar fi alb, bej sau gri. Din punct de vedere vizual, camera va fi extinsa considerabil.

Pentru un salon de dimensiuni reduse, un proiect de design interior, care sa fie pus in practica cu mult succes, nu este imposibil de realizat, mai ales daca se apeleaza la profesionisti in acest domeniu. Ei vor sti cu certitudine care sunt punctele forte ale spatiului, pe care le vor exploata la maxim, dar si care sunt cele slabe, pentru care vor gasi solutii optime de ameliorare, pentru a rezulta o incapere eleganta, intima, placuta si functionala.

Detalii pe www.LogosiDesignInterior.Ro