Design interior un concept bine dezvoltat

design interior

Design interior este un subiect destul de complex si il pot dezbate cu adevarat doar cei ce cunosc acest concept.

In primul rand,stie toata lumea ca nu e o meserie usoara si sa te ocupi cu asa ceva si sa ai rezultate de exceptie si pe placul tuturor necesita timp si ani de practica si scoala.Sunt oameni care dobandesc aceasta capacitate, dar sunt si oameni care se nasc cu acest talent,de a amenaja spatii dupa mintea si ideile lor  proprii dar  acest talent trebuie prelucrat pentru ca lumea sa te declare profesionist de design interior.Trebuie sa convingi lumea ca stii ce faci.

Design interior,un domeniu impresionant

Este foarte greu sa  multumesti oamenii,mai ales partea sofisticata a lumii care pune mult accent pe profesionalism si pe detalii ,dar daca i-ai multumit,vei fii  extrem de apreciat si lucrarea ta va avea succes.Design-ul interior e un domeniu greu si complicat dar si frumos si aducator de nenumarate beneficii.

Acest domeniu,design interior este dezvoltat in toata lumea,este cunoscut ca o traditie, in Italia sau Anglia.Inainte,oamenilor le pasa mai mult de modul cum sunt amenajate locuintele lor si puneau mult accent pe stil.Acum ,lumea isi construieste case mari si designu-ul interior este pretentios intr-adevar,dar nu i se observa frumusetea completa.Intr-un spatiu mai mic,se cunoaste fiecare element,fiecare detaliu,si majoritatea in ziua de azi aleg stilul clasic care nu implica prea multa munca.

Ce inseamna design interior?

Pai un  proprietar al unei case isi doreste in  primul rand intimitate si bun gust.Designer-ul ca sa ii satisfaca cerintele,se uita sa vada care e camera  in care se sta cel mai mult timp si se intereseaza despre modul  de viata al proprietarilor,genul lor si ceea ce ii defineste,ce culori prefera si care e stilul  lor,clasic sau modern.

Atunci cand isi incepe lucrarea ,designer-ul poate porni de la simplu lucru,de la o simpla idee si in functie de cerintele proprietarilor acesta  ii ofera casei un caracter special,in concordanta cu structura casei si  conform cerintelor.Trebuie  alese materiale si obiecte cat mai rezistente,de buna calitate ca sa nu existe niciun fel de problema si  cu munca si determinare,de la un singur obiect al casei se poate face arta,pentru ca pana la urma design-ul interior reprezinta o arta.

Un spatiu este amenajat nu in functie de moda,nu asta e criteriu dupa care trebuie sa ne ghidam,ci sa ne alegem un design cat mai minimalist si in functie de ceea ce vrem noi sa avem in jurul nostru,de stilul nostru de viata.Casa este locul in care o sa traiesti mult timp si nu iti poti schimba design-ul interior de la un an la altul,astfel incat trebuie sa alegi exact ceea ce te defineste,pentru ca in ziua de azi sunt atat de multe modele si stiluri si culori,incat ai de unde alege orice ti-ai dori. O casa trebuie sa fie frumoasa,stilata,practica ,intima si confortabila.Design-ul interior in asta consta.

Alege pentru casa ta varianta cea mai benefica si fii foarte atent la detalii pentru ca ele conteaza cel mai mult si pune mai mult accent pe  conceptul de design  interior pentru la fel ca modul in care te imbraci,te defineste.

Daca nu te-ai convins inca si vrei sa vezi mai multe variante,mai multe tipuri de amenjari intra aici http://www.logodesigninterior.ro si alegerea ta va fi influentata intr-un mod pozitiv.