New Design Composite – Pastreaza calitatea apei cu separatorul de hidrocarburi!

Separator-de-hidrocarburiIncepand de la cea mai simpla activitate pe care o desfasuram intr-o gospodarie, cum ar fi de exemplu aruncarea unui litru de ulei uzat intr-un parau, si pana la activitati industriale complexe, cum sunt devarsari a tone de produse chimice in rauri, lacuri, mari sau oceane, omul este sursa de poluare numarul 1 in lume. Contaminarea mediului cu materialele care ajung in contact, mai devreme sau mai tarziu, cu sanatatea umana, calitatea vietii sau functia naturala a ecosistemelor (organismele vii si mediul in care traiesc) sunt probleme destul de grave la ora actuala la nivel mondial. Din fericire, substantele poluante, provenite din activitatile industriale si casnice pot fi filtrate cu succes de instalarea separatoarelor de hidrocarburi, cunoscute si sub denumirea de deznisipatoare de uleiuri.

Multe activitati industriale genereaza cantitati insemnate de lichide insolubile, precum uleiuri sau hidrocarburi. In momentul in care acestea sunt eliminate in mediul inconjurator, pot avea ca rezultat diminuarea transferului oxigenului atmosferic, cu efecte nocive asupra ecosistemelor acvatice. Din aceste motive este necesara si obligatorie tratarea apelor cu continut de hidrocarburi inainte de deversarea acestora in mediul inconjurator. Aparuta pe piata in urma cu mai bine de un deceniu, firma New Design Composite din Pitesti vine in ajutorul intreprinzatorilor cu o gama diversificata de separatoare de hidrocarburi.

Montarea unui astfel de sistem este obligatoriu in cazul:

– spatiilor industriale: spalatorii auto, statii de carburanti, service-uri auto, piete, parcari descoperite si acoperite, benzinarii, garaje etc.

– prezentei riscului de contaminare a apelor pluviale cu hidrocarburi: parcari, drumuri, aeroporturi etc.

Aceste echipamente se folosesc cu precadere in tratarea apelor civile uzate inainte de deversarea acestora in canalizare. Pot fi folosite acolo unde se solicita in mod expres montarea lor datorita prezentei unei cantitati ridicate de hidrocarburi, sau la statiile de separare a nisipului, uleiurilor si hidrocarburilor care se afla in apele uzate. Tehnic vorbind, separatoarele de hidrocarburi New Design Composite sunt proiectate pentru separarea lichidelor mai usoare decat apa sau a altor fluide insolubile in apa (benzina, motorina, uleiuri minerale etc) din apele uzate, inainte de descarcarea in retelele municipale de canalizare sau in emisar natural.

Cele mai importante caracteristici ale separatoarele de hidrocarburi New Design Composite sunt:

Usurinta in transport si asamblare: separatoarele sunt confectionate din polietilena, prin urmare au o greutate mica.

Avantaje in intretinere si curatare: tehnologia de fabricatie produce suprafete netede, cu rugozitate mica. Astfel, separatorul este usor de curatat, nu faciliteaza depunerile scurtand durata de curatare si micsorand consumul de apa.

Izolatie buna (etanseitate): polietilena este impermeabila la gaze si apa. Constructia este monobloc, garantand etanseitatea ansamblului. Imbinarile sunt in afara zonelor active, iar acolo unde exista sunt fie sudate, fie etansate cu garnituri de cauciuc.

Rezistente la mediile chimice: polietilena este rezistenta la medii chimice agresive. Aceasta inseamna durata mare de viata in exploatare prin lipsa coroziunii. Nu necesita tratamente de suprafata.

Rezistente mecanice: materialul din care sunt confectionate, polietilena, garanteaza o rezistenta excelenta la impact si deformare.

Usurinta in inspectare: capacul, usor de montat/demontat este etans, prevenind aparitia mirosurilor neplacute. Poate fi operat usor si asigura spatiu suficient pentru curatare.

Reciclabile: polietilena poate fi reciclata la sfarsitul duratei de viata. Materialul reciclat poate fi folosit pentru fabricarea altor articole, ajutand astfel la protectia mediului inconjurator.

Pe langa separatorul de hidrocarburi, in gama de produse realizate si distribuite de New Design Composite se mai numara si: izolatii termo, izolatii fono si hidro-ignifuge, cabine, toalete ecologice, diverse modele de rezervoare, o varietate de suprastructuri si paravanturi auto, containere pentru depozitarea deseurilor, fose si statii de epurare.

Date de contact: 

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.

Telefon:  004/ 0248 21.78.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.