New Design Composite iti pune la dispozitie cabine modulare

Cabine-modulare-PjPW8Cabinele modulare reprezinta o metoda eficienta si nu foarte costisitoare in momentul in care ai nevoie de constructii prefabricate pentru diferite scopuri. Chiar daca acestea vor fi utilizate temporar sau pentru o perioada mai indelungata de timp, este foarte important sa fie realizate din materiale de buna calitate si sa posede dotarile necesare pentru ca o persoana sa isi poata petrece o parte a timpului inauntrul lor.

Una dintre companiile care iti pune la dispozitie cabine modulare este firma New Design Composite. Acestea sunt construite din materiale de inalta calitate, cum ar fi: placi duble de poliester, fibra de sticla (la exterior) si spuma poliuretanica (la interior), ceea ce ii garanteaza cabinei modulare izolare fonica, dar si termica. Mai mult decat atat, suprafata de la exteriorul cabinelor modulare este tratata cu un invelis ce contine substante speciale pentru a asigura protectie impotriva razelor solare, dar si a coroziunii.

Cabinele modulare sunt prevazute cu usi si ferestre, ambele realizate din profile de aluminiu, insa pot fi si de tipul cabine cu dus sau cabine cu toaleta individuala. Cabinele modulare cu usi si ferestre au prevazute inca din fabricatie o serie larga de sisteme necesare oricarei persoane:

  • Sisteme de siguranta automate
  • Lampi
  • Intrerupatoare
  • Prize
  • Instalatie de telefon

Mai mult decat atat, cabinele modulare pot avea diferite dimensiuni si forme, iar profilele de aluminiu utilizate pentru usi si ferestre au, la randul lor, diverse culori. In plus, pretul unei cabine modulare este extrem de avantajos.

Cabinele modulare pot fi utilizate pentru o serie larga de scopuri, printre care enumeram:

  • Birouri – in cazul in care nu exista cladiri in apropierea unui santier, constructiile modulare pot fi utilizate de catre angajatii ce se ocupa cu munca de birou
  • Adaposturi temporare pentru sinistrati – cabinele modulare sunt cea mai rapida si eficienta solutie in cazul sutelor de familii care raman anual fara locuinta pe timpul inundatiilor / alunecarilor de teren, etc. Avand toate dotarile necesare, acestea pot fi utilizate in mod temporar, fiind o metoda rapida si eficienta de asigurare a unui adapost pana la construirea unei noi case.
  • Grupuri sanitare pentru tabere sau pentru spatiile de campare – cabinele modulare echipate cu dus sau cele echipate cu toalete individuale sunt solutia perfecta pentru cei ce aleg sa mearga la mare/ la munte cu cortul si pentru taberele pentru copii.

Desigur, lista poate continua. Cabinele modulare pot fi utilizate, in cazuri mai rare, si ca sali de clasa in comunitatile restranse, unde copiii nu au posibilitatea de a ajunge la cea mai apropiata scoala, adaposturi temporare pentru militarii aflati in misiune, puncte de prim ajutor sau chiar fast-fooduri.

Firma New Design Composite are ca obiectiv realizarea si comercializarea de produse pe baza de rasini poliuteranice, in combinatie cu fibra de sticla si alte materiale. Pe langa cabinele modulare, compania iti pune la dispozitie o gama larga de produse, printre care: izolatii termo, fono si hidro-ignifuge, toalete ecologice, suprastructuri auto, containere, fose si multe altele.

Alege cabinele modulare New Design Composite! Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.

Telefon:  004/ 0248 21.78.50

004/ 0248 61.54.37

004/ 0248 61.50.90

Fax:         004/ 0248 21.78.50

004/ 0248 61.50.50

Email:office@newdesigncomposite.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.