New Design Composite, calitate in rezervoare supraterane

Rezervoare-supraterane-Pana nu demult, cele mai multe companii din industria chimica, alimentara sau agricultura foloseau pentru depozitarea lichidelor, apei sau altor elemente chimice, recipiente de mici dimensiuni. Pe langa faptul ca ocupau mult spatiu, in cele mai multe situatii acestea erau insuficiente pentru necesitatile companiei. Pentru eliminarea acestor situatii, pe piata au aparut companii care produc recipiente de dimensiuni incomparabil mai mari, asa numitele rezervoare subterane sau supraterane.

O companie care produce si distribuie rezervoare subterane si suparaterane personalizate pentru aplicatiile dumneavoastra este firma New Design Composite, din Pitesti (judetul Arges). In ceea ce priveste rezervoarele supraterane, acestea se preteaza pentru orice aplicatie. Ele pot fi utilizate atat pentru depozitarea lichidelor alimentare, dar si pentru lichidele chimice. Pot fi de asemenea utilizate si pentru transportul lichidelor. Ceea ce trebuie de retinut in cazul acestor rezervoare, este ca suprafata pe care se pozitioneaza trebuie sa fie plana si executata dintr-un material dur, un exemplu betonul sau bitumul.

Alcatuite din PAFS (realizate din poliesteri armati cu fibra de sticla), rezervoarele  supraterane sunt realizate intr-o gama larga de capacitati (volume) cuprinse intre 0,1 si 100 m3, in general, sub forma cilindrica avand calote la capete si prevazute cu o gura de vizitare si 2 flanse, in dotarea standard.

New Design Composite produce rezervoare personalizate in functie de aplicatia pentru care se executa rezervorul si exigentele beneficiarului. Principalele activitati pentru care acestea sunt realizate sunt: transportul si depozitarea unor lichide rezultate in aplicatii industriale diverse, industria alimentara si chimica, dar si in agricultura, sisteme de epurare si alte aplicatii.

Principalele informatii si detalii care stau la baza personalizarii rezervorului sunt urmatoarele: volumul rezervorului; cotele de gabarit ale zonei de amplasare a rezervorului; pozitia axei longitudinale a rezervorului; forma fundului rezervorului; modul de instalare a rezervorului; necesitatea executiei rezervorului in varianta ranforsata; informatii despre substanta ce urmeaza a fi depozitata in rezervor si temperatura ambientala.

In ceea ce priveste clasificarea rezervoarelor din PAFS ale companiei New Design Composite, putem enumera criteriile:

In functie de izolatia termica:

– rezervoare simple;

– rezervoare izolate cu spuma rigida de poliuretan (rezervoare duble, cu spuma intre peretii rezervoarelor, aplicata in situ sau prin spray-up, sau aplicata dupa realizarea structurii integrale din PAFS).

In functie de montajul prevazut in exploatare (dupa pozitia axei longitudinale a rezervorului):

– rezervoare orizontale;

– rezervoare verticale;

Dupa forma fundului rezervorului:

– cu fund plan;

– cu fund bombat;

– cu fund conic (sedimentator);

In functie de modul de instalare:

– rezervoare supraterane;

– rezervoare subterane;

Dupa existenta inchiderii:

– rezervoare inchise;

– rezervoare deschise;

Dupa nivelul de ranforsare:

– cu ranforsare (in general, cu inele de ranforsare, pentru cele subterane sau semiingropate-ROI);

– fara ramforsare (dar cu sei sau gambe de sustinere, pentru cele supraterane (FBD,FBI,ROS)

De asemenea, aceste rezervoare se adreseaza mai multor clase industriale, printre care:

– industria alimentara: pentru captarea si/sau stocarea apei potabile (pentru alimentare cu apa a zonelor defavorizate, nevoi casnice); pentru depozitarea apei pentru irigatii; pentru stocat ulei si alte lichide alimentare(alcoolice sau care nu contin alcool).

– industria chimica: pentru depozitarea materiilor prime si a materialelor; depozitarea solutiilor acide sau bazice in concentratii mari sau foarte mari; depozitarea substantelor corozive; parti componente ale implanturilor specifice industriei chimice (scruberre pentru fum, pentru gaze, etc.).

Date de contact: 

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.

Telefon:  004/ 0248 21.78.50004/ 0248 21.78.50

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.