New Design Composite – 100% calitate, 100% diferenta

 Ai nevoie de sisteme de epurare a apei performante, izolatii termo, fono sau hidro-ignifuge ?

Cauti cabine si toalete ecologice, rezervoare, sedimentatoare sau camine pentru apa, la cele mai bune preturi ?

Nu stii unde sa gasesti o firma care sa-ti asigure transport intern, international si transport agabaritic, curse tur-retur, din si catre orice destinatie ?

New Design Composite din Pitesti este partenerul mereu la dispozitia ta !

Cu experienta pe piata de profil, compania New Design Composite realizeaza si comercializeaza produse din rasini poliesterice nesaturate, armate cu fibra de sticla si materiale compozite sau spuma poliuretanica rigida, la cel mai bun raport calitate-pret.New Design

Si pentru ca multumirea clientilor este tot ceea ce conteaza, New Design Composite face totul pentru aceasta, compania oferindu-le partenerilor sai de afaceri servicii profesionale si produse de ultima generatie, realizate din materiale de calitate ridicata, cu echipamente, utilaje si tehnologii speciale:

  • Toalete ecologice, cabine si rezervoare
  • Izolatii termo, fono si hidro-ignifuge
  • Camine speciale pentru puturi de apa
  • Rezervoare supraterane si rezervoare subterane
  • Separatoare de grasimi, amidon si particule inerte, deznisipatoare de uleiuri minerale
  • Sedimentatoare si scrubere
  • Containere destinate depozitarii deseurilor
  • Fose, statii de epurare, filtru percolatoraerob si anaerob
  • Transport intern, international si transport agabaritic

Profesionalism, responsabilitate, calitate – acestea sunt doar trei dintre calitatile definitorii ale companiei New Design Composite, care a reusit sa se detaseze de restul firmelor de profil de pe piata romaneasca in fata clientilor.

Un loc aparte in oferta firmei pitestene il ocupa statiile de epurare, rezistente, fiabile si realizate din materiale de calitate superioara, rezistente. Cu rolul de epurarea apei cu dejectii din diverse locatii, statiile pot fi exploatate pe perioada indelungata, ele implicand un consum redus de energie electrica.

Ideale atat pentru zonele rurale cat si pentru cele urbane din care lipsesc sistemele de canalizare, statiile de epurare nu necesita intretinere speciala – cu exceptia vidanjarii, au costuri de achizitie si intretinere mici, functioneaza silentios si fara mirosuri specifice, sunt rezistente si usor de folosit.New Design1

Separat de numeroasele statii de epurare, New Design Compozite comercializeaza si diverse filtre percolatoare, cu rol major in tratamentul secundar al apelor uzate. Realizat din polietilena 100% reciclabila, flitrul percolator este usor si incasabil, imprimat prin centrifugare, fara imbinari si conform cu normele de epurare a apelor uzate.

Produsul este impermeabil, protejand astfel terenul inconjurator şi stratul acvifer. Cu gura de vizitare centrala, corpuri de umplere si gura de vizitare laterala, filtrul percolator poate fi adaptat prelungirilor modulare, prin inaltarea gurii de vizitare.

Procesul de epurare al apei devine mult mai performant cu filtrul percolator potrivit.

De ce sa alegi la intamplare,cand poti beneficia doar de ce-i mai bun ?

Alege calitatea care face diferenta, alege produsele comercializate de compania New Design Composite!

New Design Composite – calitatea face diferenta !

Contact:

Judeţ: Argeș
Localitate: Pitești
Adresa: Bulevardul Petrochimistilor, nr 45
Telefon: 0248 217 850
Fax: 0248 615 050

In momentul in care vei contacta firma, nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici !