New Design Composite- Cabine modulare de la A la Z

cabine modulareEsti in cautarea unui furnizor de cabine modulare, sau cabine cu dus si toalete individuale? Vrei ca investitia intr-o cabina modulara sa-ti aduca un numar insemnat de beneficii in materie de confort, functionalitate si nu in ultimul rand, pret?

Solutia vine de la New Design Composite, companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul realizarii unor produse pe baza de rasini poliesterice nesaturate si armate cu fibra de sticla sau alte materiale compozite, printre care si spuma poliuretanica rigida.

Din catalogul de produse oferit de New Desgin Composite poti alege dintr-o varietate de cabine modulare confectionate din panouri alcatuite din placi duble de poliester care sunt armate cu fibra de sticla la exterior, iar la interior se injecteaza spuma poliuretanica, menita sa ofere o buna izolatie si sa ajute la realizarea unei structuri de tip sandwich.

New Desgin Composite iti pune la dispozitie cabine modulare prevazute cu usi si ferestre confectionate din profile de aluminiu, sprecial proiectate pentru a raspunde cu succes tuturor exigentelor.

Asadar, fie ca ai nevoie de cabine modulare pentru punctele de paza, punctele de vanzare ori de cabine modulare pentru fabrici sau puncte vamale, echipa noastra iti sta la dispozitie, oferindu-ti nu numai calitate, ci si preturi foarte avantajoase. Consulta oferta New Design Composite in materie de cabine modulare si convinge-te!

Cabine modulare- Confort la punctul de lucru

Perfecte pe santiere ca punct de paza, des intalnite in constructii cu caracter permanent sau sezonier, ideale in cadrul evenimentelor de mare amploare, in cadrul depozitelor de marfa sau ateliere, cabinele modulare ofera confort, uz economic si facil in spatiul de lucru. In plus, datorita designului modern, cabinele modulare ofera un aspect placut, in perfecta armonie cu mediul inconjurator.

Avand ca destinatie spatii pentru personalul de paza, pesonalul care incadreaza puncte de control sau mici incaperi de tip birou pentru diverse aplicatii, cabinele modulare sunt confectionate din materiale izolatoare fonic si termic, pentru un plus de confort.

Avantaje cabine modulare

Cabinele modulare se bucura de popularitate datorita numarului mare de avantaje pe care le ofera utilizatorilor. In primul rand, cabinele modulare nu se deterioreaza, se pot spala, se curata usor si nu permit acumularea de impuritati. In al doilea rand, acestea sunt rezistente nu numai la uzura, ci si la factorii de mediu si conditii meteo (grindina, ninsori, ploi, umezeala, vant puternic), sunt  durabile si usor de intretinut.

Datorita materialelor din care sunt confectionate, cabinele modulare au un design modern si pot fi realizate in diverse modele sau culori, cu dimensiuni variate, totul in functie de scopul pentru care sunt proiectate.

New Desgin Composite- Tot ce ai nevoie in materie de cabine modulare

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata de profil din Romania, compania New Desgin Composite, cu sediul in Pitesti, judetul Arges, comercializeaza cabine modulare de la A la Z.

Cabinele prezente in oferta noastra asigura cea mai buna izolare fonica si termica, fiind de asemenea, rezistente la coroziune. In plus, cabinele modulare New Desgin Composite se remarca gratie rezistentei la razele UV.

Alaturi de firma noastra ai garantia unor cabine modulare concepute special pentru a oferi confortul dorit si un inalt nivel de siguranta. Mai mult, cabinele pot fi prevazute cu accesorizari dintre cele mai diverse, montate la cerere.

Pentru a comanda cabine modulare multifunctionale, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.