Deratizare pentru “oaspeti” nepoftiti!

fbcf12f68cc2d462f1cedc775c787ebdUn mediu curat nu este important doar din punct de vedere estetic ci, mai presus decat atat, este esential pentru a ne pastra sanatoasi si feriti de multitudinea de boli pe care le putem prelua din lipsa igienei. De exemplu, potivit normelor aflate in vigoare, operatiunea de deratizare trebuie sa fie efectuata obligatoriu, deoarece rozatoarele si insectele ar putea afecta atat sanatatea oamenilor cat si a animalor care traiesc in zona respectiva. In cazul in care aceste masuri nu sunt luate se aplica amenda ca modalitate de sanctionare a nerespectarii normelor de igiena si sanatate.

Operatiuni de deratizare efectuate cu succes

Deratizarea este o operatiune care trebuie efectuata doar atunci cand este nevoie, insa este recomandat sa nu treaca mai mult de 6 luni de la ulima actiune de deratizare. De obicei aceasta operatiune se realizeaza primavara si toamna. Rozatoarele trebuie eliminate prin deratizare, deoarece ele reprezinta un factor puternic de disconfort, dar mai ales pentru faptul ca transmit numerosi germeni care produc o serie de boli destul de grave. In acest sens, compania Igiena Romserv DDD executa operatiuni complete de deratizare pentru ca tu sa traiesti in conditii de maxima igiena si siguranta.

Orice persoana fizica sau juridica, in calitate de angajator, este obligata sa se asigure ca va apela cat de des este nevoie la servicii de deratizare. Prin deratizare, folosind substante avizate de Ministerul Sanatatii (substante inodore, netoxice si eficace) se elimina complet toate rozatoarele care exista in acel perimetru. Operatiunea de deratizare este indicata tuturor persoanelor, indiferent de mediul in care locuiesc sau lucreaza, dat fiind faptul ca rozatoarele apar oriunde sunt conditii optime de a supravietui. Deratizarea este un procedeu care se desfasoara atat in hoteluri, in gradinite sau scoli cat si in spatii deschise sau cladiri publice. Prin deratizare se elimina rozatoarele si se impiedica inmultirea lor pentru a fi eliminat riscul de pierderi economice si de transmitere a unor boli.

Cine ofera servicii de deratizare?

Datorita experientei din acest domeniu, compania Igiena Romserv DDD se va ocupa ca soarecii si sobolanii sa devina o problema de trecut. Serviciile de igiena si deratizare pe care aceasta companie le pune la dispozitie sunt in conformitate cu standardele impuse de Uniunea Europeana, dat fiind faptul ca toate substantele folosite in acest sens sunt foarte sigure pentru mediu. Pretul unui serviciu de deratizare este diferit de la caz la caz, deoarece se tine cont de spatiul care urmeaza sa fie deratizat, de necesitatile clientului si de gradul de infestare a locului respectiv.

Igiena Romserv DDD, o firma a carei sediu se afla in Bucuresti, ofera servicii complete de deratizare, dezinfectie, dezinsectie, tratamente fitosanitare, curatenie, ignifugare etc. Echipa de profesionisti de aici este capabila sa actioneze cu eficienta si promptitudine in vederea solutionarii problemelor fiecarui client in parte. Prin urmare, daca doriti sa obtineti servicii de calitate in ceea ce priveste igiena si curatenia unui spatiu, te invitam sa apelezi cu incredere deplina la firma Igiena Romserv DDD. Beneficiaza acum de un pachet personalizat de deratizare pentru a elimina aceasta problema atat de deranjanta si de riscanta pentru sanatatea ta si a celor care te inconjoara.