Depisteaza la timp cancerul la san apeland la serviciile Gynecoland

In existenta noastra de zi cu zi este posibil sa uitam sau sa omitem lucrurile care sunt cu adevarat importante pentru noi si care ne inveselesc si insenineaza viata. Aceste lucruri implica momentele petrecute cu oamenii dragi noua, toate lucrurile marunte ce ne fac sa zambim sau sa fim fericiti. Dar, pentru a ne putea bucura de aceste momente trebuie sa fim sanatosi. Sanatatea este extrem de relativa si asta datorita modului de viata pe care suntem nevoiti sa il imbratisam. Dar, pentru a evita situatiile nefericite in care descoperim anumite afectiuni cand este prea tarziu, este recomandat sa facem anumite investigatii periodice.

In cazul doamnelor si a femeilor in general, cea mai recomandata interventie de diagnosticare este cea in care se investigheaza cancerul la san sau alte afectiuni la nivelul sanilor. Aceste afectiuni sunt extrem de periculoase, dar descoperite din timp pot fi prompt combatute si eliminate. Din pacate insa, cancerul la san este din ce in ce mai intalnit, devenind o boala „uzuala” in randul femeilor din toata lumea. De aceea, nu trebuie sa luati in deradere aceste aspecte. Chiar daca nu aveti niciun simptom care sa va dea de banuit trebuie sa efectuati periodic (o data pe an) un control medical de specialitate care sa includa neaparat si o ecografie mamara.

Ecografia mamara este cel mai rapid mod prin care se pot depista afectiunile la nivelul sanilor si in special cancerul la san. Ecografia mamara face parte din cadrul controalelor de rutina, importanta examenului medical fiind, insa, una extrem de ridicata. Ecografia mamara se mai numeste si ultrasonografie pentru ca foloseste ultrasunete pentru investigatia imagistica a potentialilor noduli sau tumori. Este o metoda neinvaziva si nedureroasa, eficienta in depistarea tumorilor de mici dimensiuni, ce nu pot fi sesizate prin simpla palpare. Durata ei este cuprinsa intre 15 si 30 de minute, timp in care se aplica un gel special pe piele pentru usurarea miscarilor transductorului, ce va fi presat usor pe suprafata sanului. Imaginile captate si afisate pe monitor ajuta la identificarea precoce a cancerului la san.

Pentru a realiza un control medical sigur, serios si bine pus la punct din toate punctele de vedere, va recomandam serviciile Gynecoland. Gynecoland este un centru privat de diagnostic al sanului care iti ofera si solutii de tratament pentru afectiunile depistate. Astfel, pentru a solicita o ecografie mamara care sa dea rezultate credibile si sigure, solicitati serviciile medicale Gynecoland. Medicii Gynecoland sunt experimentati si vor aplica cele mai bune si rapide solutii medicale pentru rezolvarea in timp util a posibilelor afectiuni depistate.

Nu uitati, pentru a putea trata cancerul la san, acesta trebuie mai intai depistat. Nu asteptati simptomele, ci preveniti boala alegand sa efectuati un control general care sa presupuna si o ecografie mamara. Ecografia mamara Gynecoland este oferita la preturi avantajoase tocmai pentru a incuraja femeile spre investigatia in cauza. Dupa cum am precizat, acest control este indicat cel putin o data pe an, chiar daca nu sunt prezente simptome sau alte afectiuni care sa dea de banuit. Pentru mai multe informatii utilizati datele de contact de mai jos.

Gynecoland, date de contact

Str. Gramont nr. 7 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Str. Gramont nr. 6-8 (Piata Regina Maria – Rond Cosbuc), Sector 4, Bucuresti.
Programari
Telefon / Fax: 021 337 29 53; 021 336 43 73
Telefon mobil: 0741 GYNECO (496326) ; 0769 110 625
Email: receptie@gynecoland.ro
Program clinica
Consultatii: 09.00 – 20.00 (Luni – Vineri, pe baza de programare)
Program de vizita (pentru pacientele internate): 09.00 – 17.00 (Luni – Vineri)

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.