Delecteaza-te cu ciupercile Pleurotus Phoenix Spor!

 ciuperci-pleurotusCiupercile sunt cunoscute pentru sursa extraordinara de aminoacizi esentiali, cum ar fi leucina, treonina, valina, metionina, histidina, izoleucina, lizina, triptofanul, tirozina si feilalanina. In gama celor mai preparate si consumate ciuperci gasim si ciuperci Pleurotus, recunoscute in special datorita beneficiilor de control cardiovascular si de colesterol pe care le ofera consumatorilor. In plus, ciupercile au un continut ridicat de proteine si contin vitamine ce apartin complexului B, dar si vitamina A, vitamina D si o parte din vitaminele C. Ciupercile Pleurotus pot fi consumate si ca aliment dietetic, deoarece nu contin amidon, iar grasimile se regasesc in cantitati reduse. In cazul in care vrei sa beneficiezi de pe urma avantajelor oferite de consumul acestor alimente, iti recomandam sa apelezi la serviciile de comercializare ciuperci Pleurotus oferite de firma Phoenix Spor!

Despre ciupercile Pleurotus comercializate de Phoenix Spor

Phoenix Spor iti pune la dispozitie ciuperci Pleurotus Ostreatus, cunoscute si sub numele de pastrav de fag, deoarece se dezvolta in cele mai multe cazuri pe lemnul de fag. Consumul acestui tip de ciuperci este extrem de benefic pentru organismul uman, deoarece acestea au o activitate antitumorala, anti-inflamatoare dar si antibiotica. Legat de compozitia chimica a ciupercilor Pleurotus, acestea contin: apa, saruri minerale si substante organice. Mai jos iti vom prezenta cateva detalii legate de componentele ciupercilor Pleurotus, procentual la 100 de grame de substanta uscata:

         Apa se regaseste in proportie de 82 – 92%;

         Substantele organice sunt prezente in proportie de 7,5 – 16,5 %; in aceasta gama se incadreaza proteinele, albuminele si alte substante azotate;

         Glucidele se regasesc in proportie de 1-3%;

         Substantele lipsite de azot sunt si ele pezente, in proportie de 1,5 – 7%; 

         Lipidele sunt prezente in proportie de 0,5 – 1%; 

         Alte componente sunt si acizii organici, enzimele, vitaminele, uleiurile eterice si substantele tanante, prezente in proportie de 0.5%;

         Sarurile minerale se gasesc in proportie de 0.5 – 1.5%. 

Cum cumperi ciuperci Pleurotus comercializate de Phoenix Spor?

Cand vine vorba de achizitionarea ciupercilor Pleurotus comercializate de firma Phoenix Spor, ai la dispozitie mai multe variante. In primul rand, poti cumpara acest produs fie la caserola de 500 de grame, fie vrac, in ladite de cate 4 kg. Phoenix Spor iti ofera o mana de ajutor si in cazul in care vrei sa obtii propria cultura de ciuperci Pleurotus, asigurandu-ti o gama vasta de produse si servicii in acest scop: compost pentru Pleurotus insamantat si ambalat in saci de 17 sau 20 de kg, proiecte de ciupercarii, panouri pentru umidificare si ventilatoare, consultanta asupra procesului de producere al ciupercilor, planuri de afaceri privind cultura de ciuperci Pleurotus si multe altele.

Cel mai usor vei intra in posesia ciupercilor Pleurotus in cazul in care te afli in judetul Timis; tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti in magazinele alimentare produsele ambalate in tavite, ce poarta eticheta galbena pe care este imprimat numele firmei: Phoenix Spor SRL. Desigur, in cazul in care cauti aceste ciuperci si te afli in alta parte a tarii, trebuie doar sa ne contactezi, iar noi vom face tot posibilul pentru a-ti oferi produsele dorite in cel mai scurt timp!

Alege ciuperci Pleurotus comercializate de Phoenix Spor! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.phoenix-spor.ro!