Deko Doors ofera usi de interior la comanda de cea mai buna calitate

usi interior la comandaAi nevoie de usi de interior de calitate si ai vrea sa alegi o firma profesionista care sa-ti ofere o varietate de modele dar si preturi accesibile? Nu mai cauta! Firma Deko Doors iti sta la dispozitie cu o gama variata de usi de interior din materiale de calitate.

Poti avea usi de interior la comanda cu un minim de efort. Viziteaza magazinele Deko Doors din Medias, Galati, Satu Mare, Brasov, Bucuresti sau Cluj-Napoca  si alege modele care iti plac in functie de preferintele tale. Specialistii Deko Doors te pot ajuta cu sfaturi si informatii pentru ca tu sa faci alegerea potrivita.

Produse oferite de Deko Doors

  • Gama Standard (Standard, Standard Decupat, Gama Standard Sticla)
  • Gama Lifestyle (Intarsia, Trend)
  • Gama Stil
  • Gama Royal
  • Gama Elegance

Cum sa alegi usi de interior la comanda?

Trebuie sa contactezi firma Deko Doors cu cel putin 6 saptamani inainte de a finaliza lucrarile de finisaj. Stabileste dinainte de ce modele de usi ai nevoie (culisante, duble, normale, etc) si ce culoare.  Intreaba reprezentantul Deko Doors tot ce ai nevoie sa stii: termenul de livrare, detalii tehnice despre usi, cere un catalog cu toate produsele firmei, intreaba ce servicii ofera (masuratori, transport, montare, etc) si ce include pretul final.

Dupa ce stabiliti toate aceste detalli, un reprezentant Deko Doors va veni sa ia masuratorile necesare si sa verifice daca usile pe care le doriti sunt potrivite cu tipul de perete (de exemplu usile culisante nu pot fi montate pe pereti de rigips deoarece nu va putea sa sustina greutatea usii). Dupa ce au fost luate toate masuratorile si modelele de usi, inainte de comanda finala va trebui sa te intalnesti cu vanzatorul si sa semnati contractul unde vor fi mentionate culoarea, feroneria si modele usilor.

Alegerea usilor de interior este mai dificila decat pare. Alegerea designului, a culorii, a materialului, al tipului de deschidere, toate acestea sunt factori ce necesita multa atentie, analiza si timp de gandire. Materialul trebuie sa fie de calitate, culoarea trebuie sa se potriveasca cu mobila, parchetul sau culoarea peretilor, stilul trebuie sa se potriveasca cu personalitatea casei, etc.

Firma Deko Doors ofera consultanta gratuita. Unul din expertii firmei sta la dispozitia clientilor pentru a raspunde prompt oricaror intrebari. Echipa tehnica monteaza rapid si eficient orice tip de usa pe orice tip de zid sau suprafata. Daca esti din unul din orasele Galati, Bucuresti, Medias, Satu Mare, Cluj Napoca sau Brasov, firma ofera clientilor transport gratuit pana la domiciliu.

La Deko Door poti avea usile de interior la comanda in functie de cerintele tale. Doar discutand cu un reprezentant Deko Doors si consultand catalogul cu cele peste 1000 de modele de uși din sticla si lemn, vei putea sa iei deciziile corecte. Usile Deko Doors sunt proiectate pentru cei pasionați de design, ambianta si naturalete. Cu o experienta de peste 12 ani in domeniu, firma Deko Doors nu este doar unic importator al unei game variate de modele de usi de calitate, ci un expert in oferirea de usi de interior la comanda.