Decoreaza-ti locuinta cu stil, decoreaza-ti locuinta cu Blu Art Design!

Scafe polistirenIn cele mai multe reamenajari de locuinte moderne gasim scafe construite la intalnirea tavanului cu peretii, care au forme regulate si in care pot fi montate tuburi fluorescente. Executia lor este una destul de usor de realizat, atata timp cat apelati la o echipa de profesionisti in domeniu. O astfel de echipa este reprezentata de specialistii Blu Art Design, care va pun la dispozitie profile decorative din polistiren pentru toate gusturile.

Dintre aceste produse pe care compania din Iasi vi le pune la dispozitie, se remarca scafele din polistiren expandat. Produse de cea mai buna calitate, aceste scafe sunt create respectand intocmai dorintele clientului. Scafele sunt din polistiren expandat densitate 25-30 kg/mc, putandu-set realiza orice modele si dimensiuni. Lungimea profilului este de 1,5 m. Scafele din polistiren Art Design le inlocuiesc cu succes pe cele din rigips datorita multitudinii de modele si dimensiuni. Sunt tot mai des cautate de catre designerii de interior deoarece sunt produse moderne. Prin utilizarea acestor materiale se pot crea spatii unice in functie de imaginatia beneficiarului sau a constructorilor.

Avand o experienta vasta in domeniu, firma Blu Art Design din Iasi confectioneaza scafe din polistiren, produse moderne, folosite cu scopul de a infrumuseta si de a oferi un aspect unic incaperilor. Atat polistirenul expandat, cat si polistirenul extrudat pot fi debitate pe utilajele noastre printr-o taiere rapida, computerizata si de mare precizie, obtinand astfel cele mai variate forme pentru ancadramentele usilor si ferestrelor, solbancuri si socluri, chei de bolta, brauri decorative sau cornise. Datorita stratificarii flexibile se pot monta cu usurinta si pe suporturi denivelate sau curbate. Costurile reduse, greutatea redusa, rezistenta la intemperii si raze UV, formele si imbinarile perfecte, manipularea simpla, finisajele rapide, timpul de executie redus, sunt doar cateva din avantajele utilizarii acestor profile.

Valoarea redusa a greutatii care permite o manevrare mai eficienta a acestor scafe, face ca profilele decorative din polistiren sa reprezinte o metoda de amenajare pentru care opteaza tot mai multe persoane, inclusiv specialistii in designul de interior. Datorita tipului de material folosit, acestea sunt mai ieftine decat profilele decorative realizate din piatra, de exemplu. Totodata, scafele decorative din polistiren se pot folosi in cazul utilizarii corpurilor de iluminat cu lumina rece.

Asadar, daca doriti sa fiti originali si sa schimbati ceva in aspectul locuintei dumneavoastra fara prea multe costuri sau bataie de cap, e timpul sa apelati la scafele din polistiren expandat de cea mai buna calitate oferite de compania Blu Art Design.

Totodata, polistirenul expandat este cea mai usoara modalitate de a mentine confortul unei locuinte, asigurand si izolarea termica. Fie ca va ganditi la cea interioara sau la cea exterioara, a acoperisului sau a pardoselii, unul dintre cele mai utilizate materiale pe care le veti intalni de-a lungul cautarii dumneavoastra, este polistirenul expandat.

Pe langa aceste scafe, firma din Iasi este un actor important atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru cele exterioare, oferindu-va baghete, cornise, coloane, pilastri si multe altele, toate executate in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate disponibile pe piata de profil. Indiferent ca vorbim de fatade si alte spatii exterioare sau de incaperi ale diferitelor tipuri de cladiri, profilele ornamentale din polistiren se potrivesc perfect atat stilului clasic, cat si celui modern.

Date de contact:

Sat: Dancu, Comuna: Holboca, Judetul: Iasi

Localitate: Iasi

Judet: Iasi

Telefon mobil: 0728075484

Fax: 0332814726

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.