Decoreaza-ti gradina cu Rustic Lemn Design !

Vreti ca gradina sau tefoisor rusticrasa dumneavoastra sa reprezinte locul ideal de relaxare si de petrecere a timpului in compania persoanelor dragi? Doriti piese de mobilier de exterior pentru amenajarea acesteia astfel incat sa formeze un cadru cald si armonios? Firma Rustic Lemn Design va ofera posibilitatea sa va alegeti dintr-o gama foarte variata de elemente de mobilier exterior din lemn, realizate in stilul rustic. In plus de asta, veti beneficia de un pret foarte atractiv si de o serie de avantaje oferite atat de produsul in sine, cat si de firma Rustic Lemn Design.

Firma oradeana ofera clientilor sai o gama variata de confectii din lemn: garduri din lemn, mobilier de gradina, suporturi pentru flori, jardiniere, ghivece, pergole, locuri de joaca pentru copii, etc. Toate acestea sunt realizate intr-o maniera profesionista, cu ajutorul unor echipamente de prelucrare a lemnului de ultima generatie.

In ceea ce priveste amenajarea gradinii, stilul rustic este unul dintre cele mai apreciate stiluri, preferat de clientii firmei atat pentru decorarea caselor de vacanta, cat si pentru locuinte cu o arhitectura clasica.

Datorita design-ului simplu si util, mobilierul rustic este foarte popular in ceea ce priveste decorarea unei gradini sau terase. Acest tip de mobilier scoate in evidenta lemnul din care este fabricat, pastrand nodurile si fibra acestuia, creand un stil unic de forme naturale.

Lemnul este materialul folosit de proiectantii si mesterii firmei Rustic Lemn Design, fiind un material natural, nobil care sugereaza caldura si armonie.

Care sunt avantajele lemnului?

  • Datorita structurii sale rezistente, mobilierul realizat din lemn are un comportament excelent in timp;
  • Procesul de executie al pieselor de mobilier de exterior realizate din lemn este de foarte mica durata, in comparatie cu alte materiale.
  • Lemnul este alegerea potrivita pentru orice tip de peisaj, fie urban, fie rural si prezinta o adaptabilitate ridicata in conditii grele precum terenurile accidentate.

Pentru realizarea pieselor de mobilier compania foloseste diferite tipuri de lemn precum salcam, brad, stejar sau carpen. Acestea sunt tratate cu substante speciale impotriva daunatorilor, conferindu-le o  lunga durata de viata.

In conditiile in care aveti o gradina foarte spatioasa nu ezitati sa ii reimprospatati aerul pe care aceasta il confera prin amplasarea unui foisor din lemn realizat in stil rustic. Acesta va deveni cu siguranta locul preferat de petrecere a timpului in compania celor dragi.

Compania Rustic Lemn Design  va construi pentru gradina dumneavoastra foisorul ideal, adaptandu-se perfect dimensiunilor acesteia si preferintelor dumneavoastra. Astfel, foisorul va deveni o prezenta deosebit de pitoreasca si datorita materialelor din care acesta este realizat va oferi protectie impotriva razelor ultraviolete. De obicei, pentru ca foisorul sa fie foarte rezistent si durabil se foloseste pentru realizarea lui lemn de salcam (acesta avand o duritate ridicata si in acelasi timp ofera posibilitatea personalizarii in diferite moduri).

Foisorul din lemn, construit in stil rustic si amplasat in gradina dumneavoastra, va aduce acesteia un plus de farmec si apreciere.

Date de contact:foisor rustic

Denumirea firmei: Rustic Lemn Design;

Numar de telefon: 0745 106 708;

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator www.articole-zoombiz.ro .