Decodoare radar Cobra-Mergi la drum cu auto-sound.ro!

detector radar cobraContrar opiniei multor persoane, detectorul radar nu incalca legile. Pur si simplu, el avertizeaza soferul asupra faptului ca se efectueaza o citire a masinii acestuia si apreciaza care este distanta fata de radar. Cumpara-ti si tu asa ceva! In oferta auto-sound.ro gasesti detectoare radar Cobra la preturi bune!

Detectoare radar Cobra – copilotul tuturor soferilor

In oferta magazinului online auto-sound.ro gasesti detectoare auto incorporabile si stand alone, de la diverse branduri. Cele mai vandute sunt cele marca: Beltronics, Cobra, Escort, Whistler si Quintezz. Astazi iti prezentam principalele caracteristici ale celor din brandul Cobra.

Iata prin ce se diferentiaza de multe altele de pe piata:

– detecteaza semnalul radar la 360 de grade;

– detecteaza toate benzile (X, K, Ka, banda superlarga Ka, Ku);

– atunci cand esti in trecere prin zonele urbane intens populate, poti selecta modul de operare datorita caruia elimini alarmele false;

– modelul ESD 7100 au caracteristica Pulse sau Instant-on, care se activeaza doar atunci cand masina tinta se afla in raza de actiune a radarului;

– tot modelul ESD 7100 este dotat cu niste emitatori Safety Alert, datorita carora afli in timp util de pericolele de pe traseu;

– unele nu pot fi detectate de tehnologia VG-2 (aceasta este utilizata de Politie in anumite tari);

– unele detectoare radar Cobra sunt dotate cu optiunea Spectre I. Aceasta consta in detectarea detectoarelor de radar. Cu alte cuvinte, daca treci printr-o zona unde este ilegal sa folosesti detectoare, Spectre I te anunta de acest lucru. Mai mult, detectoarele dotate cu asa ceva nu pot fi interceptate etc.

Avantaje utilizare detectoare radar Cobradetectoare radar cobra

Iata cateva motive pentru a folosi de acum inainte numai detectoare radar Cobra:

– sunt performante. De fiecare data cand pleci la drum, mai ales daca traseul e lung, ele iti furnizeaza informatii importante. Spre exemplu, poti afla daca sunt ambuteiaje, unde anume este blocata circulatia etc. (optiunea e valabila pentru utilizarea in afara spatiului tarii noastre);

– preturi accesibile;

– detecteaza toate frecventele radar;

– unele modele il anunta pe sofer atunci cand se apropie de o trecere cu calea ferata, de vehicule de urgenta etc.

Despre auto-sound.ro

De aproximativ 8 ani, magazinul online auto-sound.ro comercializeaza accesorii pentru autoturisme si aparatura pentru locuinte. In oferta se gasesc: alarme auto, car kituri auto, condensatoare, difuzoare, frigidere, incalzire scaune, interfete comenzi volan, monitoare, prelate, senzori de parcare etc. Din categoria aparatura pentru locuinta amintim de: boxe pentru interior si exterior, sisteme audio si CD Playere locuinta.

Toti clientii care au apelat pana acum la serviciile auto-sound.ro au fost multumiti atat de oferta de produse, cat si de seriozitatea si promptitudinea cu care le-au fost tratate cererile. Dupa cum am mentionat anterior, gama variata de accesorii din catalogul online provin de la producatori renumiti in domeniu, astfel ca functioneaza la parametri optimi si au un design aparte.

Pregateste-te de drum! Comanda detectoare radar Cobra de pe auto-sound.ro! Calitatea este garantata, iar preturile sunt acceptabile pentru orice buzunar. Bineinteles, pentru mai multe informatii, poti lua legatura cu reprezentantii acestui magazin online.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, Splaiul Unirii 450, Stand SB7, Sector 4

Telefon: 0722.393.046