Declaratii fiscale, pentru o viata fara griji

declaratii fiscale

Un lucru pe care toata lumea il stie foarte bine este ca pentru a avea o viata linistita si fara griji, trebuie sa respectam legea actuala din tara in care ne aflam, deoarece nerespectarea legii poate avea consecinte destul de grave, de la plata unor amenzi extrem de costisitoare, pana la inchisoare. In plus, dupa ce o persoana a avut cel putin o data probleme cu legea, acesteia ii va fi destul de greu sa se dezvolte in continuare si sa progreseze, pentru ca imaginea persoanei respective nu va mai fi niciodata aceeasi, iar majoritatea oamenilor pe care ii va intalni nu vor mai avea incredere in acea persoana sau in serviciile pe care le poate oferi.

Accesati site-ul Www.tpa-horwath.ro unde veti gasi declaratii fiscale care va vor fi de folos pentru a fi in regula cu legea, deoarece in Romania daca o persoana nu isi depune la momentul potrivit declaratiile fiscale, exista riscul sa fie declarata inactiva de catre fisc.

Ce inseamna declaratii fiscale?

Declaratia fiscala reprezinta un document prin care cel care plateste isi declara, de buna vointa, impozitele, bunurile ( bijuterii, case, aparatamente, firme, terenuri etc), taxele si tot ceea ce detine si este impozabil. Conform legii din acest moment, in Romania declaratia fiscala este un act juridic obligatoriu prin lege si trebuie depus, de catre oamenii care platesc impozite, intr-un anumit interval de timp.

Ce se intampla daca nu depunem declaratii fiscale?

Declaratiile fiscale pot fi depuse doar intr-o anumita perioada de timp, perioada pe care nu o alegem noi, ci este aleasa de catre stat si trebuie respectata intotdeauna, deoarece daca declaratiile fiscale nu vor fi depuse in perioada stabilita, atunci vom fi declarati inactivi de catre fisc si vom fi nevoiti sa ne asumam consecintele, care constau in amenzi destul de costisitoare. Daca firma noastra va fi declarata inactiva, atunci revenirea noastra va fi un lucru foarte greu de obtinut, intrucat amenzile vor fi destul de mari, iar firma poate avea o reputatie „patata” in fata celorlalte persoane.

Puteti sa vizitati online in orice moment site-ul www.tpa-horwath.ro pentru a fi intotdeauna in regula cu declaratiile fiscale, astfel incat sa nu aveti probleme in fata legii. Fiti intotdeauna o persoana pregatita din toate punctele de vedere, mai ales o persoana care respecta intotdeauna legea!