De unde cumparam intrerupatoare de lumina pentru locuinte, la preturi mici? – Jump System Solutions

intrerupatoareCu totii stim cum arata un intrerupator electric, prin actionarea caruia putem accesa lumina electrica in locuinta noastra sau in orice alt tip de interior. Intrerupatoarele electrice reprezinta o necesitate pentru iluminatul fiecarei incaperi, insa, dupa o anumita perioada de timp in care acestea au fost utilizate, ele trebuie sa fie inlocuite cu altele noi, intrucat se uzeaza.

In stocul magazinului online Jump System Solutions, puteti gasi o gama variata de intrerupatoare de lumina pentru locuinte, care sa satisfaca necesitatile si cerintele voastre: intrerupatoare simple sau duble, cu led sau fara led, cu revenire sau fara, de tipul cap-scara si cap-cruce, s.a. Led-ul ajuta la detectia intrerupatoarelor de la distanta, chiar si pe intuneric.

Pentru mai multe specificatii tehnice cu privire la curentul nominal (valoarea intensitatii curentului pentru care functionarea intrerupatorului este optima), tensiunea nominala (tensiunea la care este posibila functionarea aparatului fara ca acesta sa fie in pericol de distrugere), frecventa (numarul maxim de manevrari la tensiune si intensitatea nominala in unitatea de timp), anduranta, materialul din care este confectionat soclul (majoritatea din ceramica), etc., nu ezitati sa accesati pagina de internet a magazinului online al companiei Jump System Solutions, e-jump.ro sau sa ne contactati telefonic.

Un circuit electric este controlat (pornit/ intrerupt) in mod eficient, cu ajutorul unor intrerupatoare fabricate din materiale de calitate in conformitate cu normativele legislative din domeniu aflate in vigoare, asa cum sunt cele comercializate de societatea noastra. Acestea se potrivesc oricarui tip de interior, fiind disponibile in doua culori: alba si gri. Daca doriti o alta culoare, nu trebuie decat sa specificati acest lucru, iar personalul experimentat al companiei va face tot posibilul sa va livreze produsele care detin proprietatile cautate, astfel incat satisfactia voastra sa fie maxima.

Fara existenta unui intrerupator electric in locuinta noastra, actionarea luminii electrice nu ar putea fi posibila, iar aceasta este un lucru extrem de important in viata omului modern care o foloseste pentru numeroasele avantaje pe care i le ofera. Simpla apasare a unui buton ne permite sa controlam lumina, iar aparatele care ne ajuta in acest sens, se numesc intrerupatoare.

Intrerupatoarele de lumina pentru locuinte, oferite de compania Jump System Solutions sunt rezistente la multiple actionari (au o rezistenta mecanica mare), au un design compact, robust si atractiv. Pentru alegerea aparatului ideal, trebuie doar sa accesati pagina de internet a companiei Jump System Solutions.

Prin intermediul magazinului online e-jump.ro, comercializam, pe langa intrerupatoarele de lumina pentru locuinte si alte tipuri de produse, precum: prize, routere, switch-uri, placi de retea, sirene pentru interior si exterior, senzori de fum, avertizor pentru inundatii, camere video, etc., produse care se pot incadra in 4 mari categorii: articole electrice, elemente de retelistica, sisteme de alarme si sisteme de supraveghere. Accesand pagina de internet a magazinului si comandand produsele de care aveti nevoie, acestea va vor fi livrate in timp util la adresa specificata de voi, indiferent de pozitia geografica pe care o aveti. Va veti putea bucura de echipamente de calitate la preturi avantajoase.