De la rezistenta la estetic, optati pentru proiecte case moderne

>proiecte case moderne
Cum e zicala ca – copilul meu e cel mai cel – aceasta se opate parafraza si spusa ca – casa mea e cea mai cea. Asta si pentru ca iubim locul unde stam, sau cel putin acesta este sentimentul fiecaruia dintre noi care este in posesia unei locuinte, care  muncit cu truda pentru a cumpara casa, cat de mica ar fi ea.

Si pentru ca in ziua de astazi orice e posibil, nu de putine ori am citit, vazut, informat despre locuinte mai putin obisnuite. Adica acel e case construite dupa soare, din materiale reciclabile sau late altfel de stiluri in care, se pare acum este la moda.

De exemplu, am vazut zilele treute ca se poarta casele din circipi, sau casele eco. Moda revine. Totul se repara, nu se strica nimic.
Asadar specilisti in domeniu numesc proiecte case moderne.
Asadar, pentru camulti devin ecologist, verdele este unul dintre cele mai mari mișcări în construcția de locuințe in ziua de astazi. Blaturile reciclate din sticlă sau sistemele de perete de izolare și mai ales vopseaua de interior non-toxic poate juca un rol important în construirea casei tale, dar nu uitați că fiecare casă durabilă începe cu un design verde, spunea un arhitect cunsocut.
Alegerea unui plan de acasă proiectat cu caracteristici ecologice, ceea ce înseamnă cu iluminare adecvat naturala si ventilatie, materiale conștiente de mediu, o dimensiune modestă și amprenta, este decizia fundamentală în construirea unei locuinte confortabile, durabile.
Iată câteva criterii specifice pe care le folosesc expertii in proiecte case moderne atunci când evaluează planurile care merită să fie numite verde:

  • Valorificare ingineriei si mai ales sa-ti pui o amprenat asupra ei.
  • Planuri simple cu pereții exteriori si câteva colțuri, golfuri, sau protuberanțe folosesc mai puțin material de construcție, ceea ce reduce costurile, deșeuri, și forța de muncă. O casă mică folosește, de asemenea, mai puțină energie pentru încălzirea, necesită mai puține resurse (inclusiv teren) pentru a construi, și este mult mai accesibil de a construi și de a se menține.
  • Spațiile flexibile greu de lucru
  • Alegerea planului potrivit poate a elimina necesitatea de a muta creste gospodărie sau se micsoreaza. Planuri cu camere de bonus care pot găzdui expansiune mai târziu se potrivesc proiectul de lege. Având suita de master și spațiile de locuit principale la primul etaj pastreaza casa accesibil astfel încât să puteți varsta in loc.
  • Pasiv Potential de încălzire
  • Uita-te pentru pereti mari de ferestre pentru a profita de încălzire solară pasivă, dacă acasă este situată în mod corespunzător. În mod similar, consolele acoperis bine plasate pot oferi umbra de economisire a energiei.
  • Verde de la placa de desen
  • Unele planuri merg mai sus și dincolo de materialele precizează și / sau practici de construcție pentru a atinge o casa care poate fi certificată verde. Aceste modele pot fi însoțite de fotografii finite, case certificate.

Pentru detalii www.crihan-construct.ro