De ce sa cumperi si tu hote inox

Sa fie hote inox? Sa fie hote incorporabile, hote cu un motor sau hote cu 2 motoare? Care sunt cele mai potrivite hote pentru locuinta ta? Este important sa studiezi problema cu atentie inainte de a merge la cumparaturi si sa te orientezi atat inspre un pret bun si o estetica deosebita, cat si inspre caracteristici precum rezistenta, durata de viata indelungata si intretinerea usoara, avantaje de care te poti bucura si tu daca alegi hote inox.

Cum alegi hote inox pentru bucatarie

 

De ce sa cumperi si tu hote inoxHote inox sunt electrocasnice indispensabile intr-o bucatarie moderna. Nu te gandi ca acum 50 de ani mama ta nu folosea asa ceva si era totul perfect! Problema se pune din alt punct de vedere. Pe vremea mamei tale nu existau de vanzare hote si, mai mult decat evident, nu li se cunosteau nici numeroasele lor avantaje.

Insa inainte de a trece la avantajele unei hote, trebuie sa alegi hota, si nu oricum, ci cu multa responsabilitate si atentie la detalii. De ce atata grija pentru alegerea unei hote? Deoarece daca vei opta pentru hota potrivita atunci confortul bucatariei tale va creste considerabil, in special in timpul verii cand gatitul reprezinta un adevarat calvar.

Deci, atunci cand te duci la cumparaturi nu ar fi rau sa te documentezi putin despre:

1. Dimensiunile hotei. Hota trebuie sa aiba aceeasi dimensiune cu aparatul de gatit caruia ii este destinat, ba poti cumpara o hota mai mare pentru tiraj mai bun.

2. Capacitatea si numarul de viteze. Capacitatea minima a unei hote este de 10 ori volumul bucatariei, iar numarul de viteze inseamna posibilitatea de reglare a hotei, ceea ce este perfect!

3. Filtrul de grasime. Filtrele sunt esentiale pentru buna functionare a hotei si pentru viata indelungata a acesteia.

4. Nivelul de zgomot. Hotele fac galagie, este clar, insa unele sunt mai zgomotoase, altele mai putin. Cele silentioase costa mai scump, clar.

5. Numarul de motoare. Poti opta pentru hota cu 1 motor sau hota cu 2 motoare. Tine cont ca cea de-a doua este mai zgomotoasa.

6. Filtrarea ionica. Este o tehnologie noua ce se refera la recircularea aerului si duce la eficientizarea hotei in timpul functionarii.

7. Termostatul. Ai uitat sa aprinzi hota, desi gatesti? Nu-i nimic, termostatul isi face singur treaba.

8. Temporizatorul. Stingerea hotei o poti de acum incolo si programa, deci nu-ti mai fa probleme din aceasta cauza, hota se va opri singura.

9. Iluminarea. Te ajuta sa vezi mai bine in timpul gatitului si sa o faci cu drag si spor.

10. Aspectul estetic. Desigur, nu in cele din urma, si aspectul estetic joaca un rol esential in alegerea unei hote. Unele dintre cele mai frumoase sunt hote inox.

Avantaje hote inox

 

De ce sa alegi si tu hote inox pentru bucataria sau restaurantul tau? Deoarece, pe langa aspectul estetic, hote inox prezinta si urmatoarele avantaje:

– au un aer fresh in permanenta;

– sunt rezistente;

– durata de viata este indelungata;De ce sa cumperi si tu hote inox1

– se intretin usor;

– caracteristicile tehnice difera in functie de modelul ales;

– se potrivesc oricarui tip de bucatarie, indiferent de designul ales;

– sunt ideale pentru restaurante, deoarece se supun regulilor de amenajare a bucatariilor;

– au pret bun de achizitie.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege hote inox de la B&C Total Plus 2007. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele B&C Total Plus 2007? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0724-454.137.

Articol oferit de zoom-biz.ro.