De ce sa cumperi un cadou handmade pentru cei dragi

954219468d018d28774b8f7a92444007Vrei sa faci un cadou handmade unei persoane dragi deoarece te-ai saturat de cadourile realizate pe banda, impersonale, care nu spun nimic? Vrei un cadou unicat, personalizat, realizat din suflet, un cadou elegant, deosebit, o amintire pe viata? ElementAll Dekor este un magazin online, o echipa de artisti care-ti poate realiza un cadou handmade personalizat exact dupa dorintele tale.

Avantaje cadou handmade

Produsele handmade sunt tot mai cautate si in Romania de catre doamne si domnisoare, insa nici domnii nu se lasa mai prejos atunci cand vine vorba sa cumpere, sa poarte sau sa savureze ceva handmade sau, mai pe romaneste zis, ceva facut in casa de catre maini pricepute.

Daca te intrebi de ce sa cumperi si tu produse handmade pentru tine si familie sau un cadou handmade pentru a-l face cadou unei persoane dragi de Craciun sau de Paste, de ziua de nastere sau cu ocazia unei aniversari, trebuie sa iei in calcul ca un cadou handmade:

  1.  Are personalitate. Daca pe vremea bunicii produsele handmade erau ceva normal, la ordinea zilei, astazi ele sunt mai pretioase datorita faptului ca se intalnesc mai rar, sunt facute in casa, sunt facute de mana, pe scurt, sunt un tot care cuprinde munca, pricepere, timp si mult suflet depuse de catre un artizan, un adevarat artist. Atunci cand cumperi o bijuterie handmade de exemplu il simti pe cel care a realizat-o, ii percepi personalitatea si poti citi macar putin in sufletul lui;
  2. Este unicat. Un cadou handmade este unicat. De ce? Deoarece nu se realizeaza in serie, de cele mai multe ori al doilea cadou/produs handmade fiind cu mult diferit fata de sursa de inspiratie. In plus, aceste cadouri sunt personalizate in functie de gustul clientului, exprimand atat viziunea artistului, cat si dorinta celui care il comanda;
  3. Gasesti cadouri handmade pentru toate gusturile si buzunarele. Printre cadouri handmade se numara bijuteriile, hainele, incaltamintea, torturile, mancarea, mobila, covoare, oglinzi, picturi, fel si fel de cadouri mai scumpe sau mai ieftine dupa posibilitati. Important este sa apreciezi munca artistului la adevarata valoare: timpul si priceperea pe care acesta le-a investit;
  4. Poti sa-l comanzi simplu si rapid, direct online, din magazinul ElementAll Dekor. Cadorile handmade se gasesc acum de comandat si de cumparat si pe internet, un astfel de magazin online fiind si ElementAll Dekor, magazinul unde gasesti cadouri deosebite la preturi deosebite, iar livrarea se realizeaza in 3-5 zile.

De unde cumpar un cadou handmade?

Un cadou handmade care sa impresioneze persoana iubita poti cumpara de la ElementAll Dekor. Este vorba despre un magazin online unde vei gasi cadouri inedite, unice, ce se potrivesc indiferent de ocazie.

Aici vei gasi adevarate opere de arta ce au la baza margelele, pietrele semipretioase, cutii decorative, aranjamente florale, bonsai, tablouri sau picturi pe sticla, toate cadourile fiind inspirate din natura si sunt realizate cu multa daruire si pricepere de catre echipa ElementAll Dekor.

Poti alege cadouri avand forme si dimensiuni diferite, culori diferite, nuante, simboluri si mesaje, astfel incat personalizarea se afla la rang de cinste pentru ElementAll Dekor, iar tu te bucuri de cadouri unicat pentru cei dragi.