De ce sa apelati la un service autorizat de centrale termice

evam_constal_logoDin ce in ce mai multe persoane prefera sa isi instaleze acasa centrale termice, din cauza ca sunt fortati de situatie, pentru ca nu exista termoficare in localitatea in care se afla, locuiesc la casa sau pentru ca facturile la incalzirea centralizata sunt foarte mari si nejustificate. Aceasta pare o investitie buna, dar din pacate, ca orice instalatie presupune si riscul defectari, iar in acest caz va fi nevoie sa apelati la serviciile unui service autorizat centrale termice, pentru a remedia problema sau, pur si simplu pentru a efectua niste verificari, ca sa fiti sigur ca instalatia functioneaza corect.

Riscurile la care va expuneti daca nu apelati la un service autorizat centrale termice

Dupa cum ati putut vedea si in clipurile de prevenire a incendiilor, este foarte periculos sa executati dumneavoastra orice interventie la aceste sisteme, pentru ca cea mai mica greseala va poate costa viata si ii veti pune in pericol si pe ceilalti membri ai familiei. Avand in vedere faptul ca firmele de specialitate nu percept costuri exorbitante pentru astfel de interventii, va recomand sa apelati la profesionisti si mai ales la persoane autorizate sa faca acest  gen de reparatii sau verificari (un exemplu de firma care asigura service autorizat centrale termice este Evam Constal, care va ofera de la servicii de montaj, service si pana la verificari periodice, si toate la preturi extrem de competitive).

Cum se incep reparatiile de catre un service autorizat centrale termice

Prima activitate pe care o desfasoara personalul unui service autorizat centrale termice atunci cand executa o reparatie este verificarea, pentru a diagnostica defectiunea  si pentru a stabili care sunt masurile ce trebuie luate si ce piese sunt defecte si este nevoie sa fie inlocuite. Dupa aceea, se vor executa lucrarile propriu-zise de reparatie, iar la final se va face o verificare foarte stricta asupra modului cum functioneaza centrala si daca exista riscuri ce ar putea duce la accidente. Va recomand ca atunci cand este nevoie sa efectuati orice reparatie, sa optati intotdeauna pentru inlocuirea pieselor defecte si nu pentru repararea lor, iar piesele noi sa fie intotdeauna originale si de la producatorii instalatiei. Fiti atent ca pentru aceste piese trebuie sa primiti o garantie care variaza intre 6 luni si 2 ani pentru ele. In caz contrar, este foarte probabil ca magazinul respectiv sa nu fie autorizat si ar trebui evitat.

Aveti in vedere si faptul ca o centrala termica veche, sau care prezinta defectiuni frecvente de genul se opreste sau porneste singura, nu mai incalzeste, nu mentine temperatura apei, prezinta motive serioase sa fie inlocuita cu una noua, performanta si sigura pentru ca, in caz contrar, va expuneti unui mare pericol.

Si nu in ultimul rand, nu amanati sub nicio forma reparatia unei centrale termice. Orice zi de intarziere va poate fi fatala dumneavoastra si familiei dumneavostra. Cu un singur apel telefonic, firma Evam Constal va ofera cele mai performante si mai ieftine lucrari de service autorizat centrale termice, dar si alte servicii privind instalatiile de gaze cum ar fi verificarea instalatiei, efectuarea reviziilor, renominalizarea consumatorilor de gaze din Bucuresti sau proiectarea si executarea instalatiilor de separare a consumului de gaze.