De ce sa alegi Ursuletul de Plus, gradinita particulara Bucuresti

b9862c92ff05fa63b9a67a072c517292Poate ca pentru unii parinti o gradinita particulara Bucuresti este o “fita”, insa adevarul este ca deosebirea intre o gradinita de stat si una privata este mare. Si nu este vorba aici numai despre dotari, de spatiu si alte facilitati de ordin material, ci facem referire si la educarea personalizata a copilului, la o relatie mult mai apropiata educator-copil care se simte si se vede in comportamentul celor mici ce primesc o educatie aleasa si un start bun in viata.

 Gradinita particulara Bucuresti Ursuletul de Plus este locul unde copiii se simt ca acasa

Atunci cand alegi o gradinita particulara Bucuresti in detrimentul uneia de stat iei in calcul foarte multe aspecte precum programa educationala care este indicat sa respecte curriculumul national plus diverse optionale pentru dezvoltarea copiilor, conditiile de igiena si personalul gradinitei, educatoare cu experienta, calificate, securitatea copiilor, prezenta unui medic dar si a unei asistente care fac tirajul zilnic evitand astfel contaminarea celor mici, posibilitatea de a opta pentru program normal sau prelungit, cat si parteneriatele gradinitei cu unitatile de invatamant din oras. De asemenea, ia in considerare si  aspecte legate de distanta dintre casa si gradinita, masa zilnica si transportul celor mici.

O gradinita particulara Bucuresti unde atmosfera este prietenoasa iar copiilor le face mare placere sa vina zi de  zi la “gradi”, sa se joace si sa invete lucruri noi este Ursuletul de Plus. Aceasta gradinita are 2 locatii: cartierul Brancoveanu si cartierul Tineretului, tu alegi in functie de apropierea fata de casa.

Ursuletul de Plus este o gradinita aproape de sufletul celor mici si este la indemana parintilor care stiu ca aici copiii lor sunt bine tratati, invata, mananca, dorm, sunt ingrijiti corespunzator, leaga noi prietenii si se dezvolta armonios din toate punctele de vedere.

Avantaje gradinita particulara Bucuresti Ursuletul de Plus

De ce sa alegi Ursuletul de Plus, gradinita particulara Bucuresti, pentru copilul tau? Deoarece avantajele de care se va bucura acesta sunt demne de luat in considerare:

  1. Cadrele didactice de la Ursuletul de Plus sunt calificate si au ani buni de exprienta cu copiii;
  2. Profesorii ce desfasoara programele optionale sunt specializati iar copiii se afla pe maini bune;
  3. In permanenta exista in gradinita un asistent medical;
  4. Copiii au parte de consiliere psihologica, in primul rand, evaluari initiale si periodice si de logopedie;
  5. Ursuletul de Plus are bucatarie proprie, autorizata, unde se gateste pranzul pentru micuti, mancare sanatoasa adaptata varstei;
  6. Chiar si in perioada vacantelor aceasta gradinita functioneaza;
  7. Poti opta pentru un program scurt sau pentru program prelungit, dupa necesitati;
  8. Se fac periodic excursii in afara Bucurestiului cat si in Bucuresti pentru ca cei mici sa invete din proprie experienta, sa se distreze si relaxeze;
  9. Copiii participa la ateliere de creatie si arte plastice, la cultura generala, arta teatrala, activitati distractive si cursuri de engleza;
  10. Sunt pregatiti toti “ursuletii” in mod intensiv pentru clasa 0 si clasa 1 cu ajutorul doamnelor invatatoare si cu psihologii gradinitei.

Ursuletul de Plus sarbatoreste fiecare copil aniversat in parte, organizeaza festivitati si evenimente, workshop-uri pentru parinti si bunici astfel incat fara indoiala gradinita particulara Bucuresti Ursuletul de Plus este gradinita potrivita pentru copilul tau!