De ce este utila o firma de contabilitate


firma contabilitate

Cu siguranta externalizarea unor  servicii de evidenta contabila, salarizare si resurse umane, poate sa atraga costuri mult mai mici, in cazul in care veti face acest lucru printr-o firma de contabilitate. Acest lucru este foare evident, in special in cazul unor firme mai mici, unde numarul de angajati este limitat, deoarece in acest fel sunt eliminate o serie de cheltuieli
necesare pentru plata unuia sau a mai multor angajati care sa tina evident contabila, precum si cele necesare pentru asigurarea unui spatiu si o dotare corespunzatoare (echipamente de birotica si mobilier).

 In ce sens va poate ajuta o firma de contabilitate

Fiind reprezentata de un personal foarte bine pregatit si de niste organe de conducere competente, o firma de contabilitate se poate face raspunzatoare in fata legii in momentul in care sunt descoperite anumite nereguli in evidenta contabila. Acest lucru va scuteste pe dumneavoastra ca patron al unei societati, de orice fel de raspundere, acesta revenind in totalitate, in conditiile contractului si politei de asigurare, unei firme de contabilitate.

Specialistii angajati intr-o firma de contabilitate sunt cei mai in masura sa va reprezinte si va asiste in momentul in care va aflati  fata in fata cu organele de control si sunt cei mai in masura sa raspunda pentru corectitudinea si  felul in care sunt  intocmite situatiile de evidenta contabila.

Optand pentru o firma de contabilitate, acest sector al afacerii nu va trebui sa va mai preocupe, avand in acest fel timp suficient la dispozitie pentru a va ocupa de tot ceea ce este necesar ca afacerea dumneavoastra sa prospere.

 Ce servicii va poate oferi o firma de contabilitate

Personalul angajat intr-o firma de contabilitate este cel mai in masura sa cunoasca si sa puna in aplicare cele mai noi  modificari aparute in domeniul legislativ care reglementeaza activitatea de contabilitate, oferindu-va in acest sens  cea mai buna evidenta contabila si fiscala. Trebuie sa stiti ca acest lucru nu se realizeaza cu ajutorul unei singure persoane, ci aveti la dispozitie adevarate echipe de specialisti si experti contabili cu foarte multa experienta si ani de cariera in domeniu.

Optand pentru serviciile oferite de o firma de contabilitate veti avea in permanenta  posibilitatea sa primiti fel si fel de consultatii menite sa va ajute sa  intelegeti mult mai bine care sunt  problemele cu care va confruntati,  si impreuna sa gasiti cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestora. Fara indoiala ca preventia este mult mai usoara decat remedierea unor greseli, iar acest lucru nu se poate realiza decat in cazul in care beneficiati de cele mai bune consultatii si raspunsuri.

Apeland la o firma de contabilitate nu veti mai fi conditionat de prezenta unui angajat cu studii in acest domeniu, nu veti mai avea nevoie de cineva care sa il suplineasca in momentul in care acesta se ocupa de altceva, si astfel veti evita orice cauza care poate sa produca discontinuitate in anumite activitati desfasurate de catre firma dumneavoastra.

Experienta angajatilor dintr-o firma de contabilitate va poate fi extrem de utila in momentul in care doriti sa puneti in aplicare programe noi de gestiune si evidenta contabila si va poate ajuta sa luati niste decizii pertinente pe baza unor rapoarte primite in timp real.