De ce este important sa consultati fisa tehinca pentru adeziv parchet?

 

Atunci cand vine vorba despre alegerea si utilizarea de adeziv parchet lucrurile nu sunt atat de simple precum pare la prima vedere intrucat nu este recomandat deloc sa il alegeti pe primul care vi se iveste in cale. Este necesar sa consultati fisa tehnica a produsului inainte de a-l aplica astfel incat sa cunoasteti toate informatiile.

Intrucat nu intotdeauna puteti avea acces la toate informatiile de acest tip, o sursa de referinta este site-ul producatorului. Acesta din urma are obligatia de a oferi toate informatiile relevante despre adeziv parchet dar sa si ofere consultanta clientilor care doresc sa afle si detalii suplimentare.

Importanta consultarii unei fise tehnice

In fisa tehnica a acestui adeziv parchet sunt cuprinse informatii despre caracteristicile adezivului, modalitati de aplicare, conditii de depozitare, timp de asteptare pana la uscare si multe altele. Pe langa acestea este obligatoriu ca o fisa tehnica sa contina si recomandari cu privire la utilizarea unor echipamente de protectie si masuri de siguranta care trebuie luate in cazul contactului neprotejat.

Intrucat noi cei de la Decolandia stim ce inseamna utilizarea adezivilor, putem sa va oferim indicatiile necesare pentru a utiliza orice tip de adeziv puteti sa ne contactati direct si veti obtine informatiile acestea in timp util. Va vom oferi consultanta specializata inca din momentul in care veti adauga in cosul de cumparaturi tipul de adeziv parchet pe care urmeaza sa il folositi.

Incepand cu produse de inalta calitate dar si servicii pe masura veti putea fi sigur de alegerea pe care urmeaza sa o faceti. In momentul in care se manipuleaza substante cu potential periculos pentru sanatatea umana este recomandat sa se respecte toate specificatiile producatorilor iar in caz de incertitudine asupra acestui subiect cel mai recomandat este ca cel care le manipuleaza sa colecteze cat mai multe informatii despre acestea dar sa si respecte indicatiile care i-au fost date.

Decolandia sursa ta de informatii de incredere si produse de inalta calitate

Chiar si dupa ce s-au finalizat lucrarile de montaj exista specificatii care mentioneaza modul in care trebuie depozitate aceste substante. In acest caz este vorba strict despre asigurarea acestora si limitarea accesului facil al copiilor sau a animalelor de companie catre acestea.

In plus, in functie de tipul de adeziv parchet utilizat pentru montaj recomandarile specialistilor si a producatorilor sunt concepute in asa fel incat sa raspunda la toate intrebarile pentru a putea sa fie utilizate in conditii corespunzatoare.

Inainte de orice siguranta este elementul cheie si, alegerea tipului de adeziv parchet in functie de elementele enumerate mai sus, pot sa creasca durata de viata a parchetului si sa duca la rezultatele cele mai optime. Astfel orice amenajare a caminului incepe cu alegerea corecta a materialelor si respectand toate elementele sigur se vor obtine rezultate spectaculoase si de lunga durata.

La Decolandia intotdeauna puteti sa contati pe ajutor iar toate informatiile despre adeziv parchet sunt disponibile atat online pe site-ul nostru www.decolandia.ro cat si prin e-mail daca solicitati acest lucru.