Dany’s Electric Workshop iti ofera piese auto din dezmembrari!

Dezmembrari-auto-Arad-yqEjPOdata cu trecerea timpului si cu aparitia unei game vaste de marci si modele de autoturisme, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa apeleze la aceasta solutie pentru a se deplasa rapid si confortabil dintr-o locatie in alta. Astazi, autoturismele s-au transformat dintr-un lux intr-o necesitate; aproape orice persoana isi permite sa achizitioneze o masina. Din pacate, cu toate ca ai reusit sa iti cumperi un autoturism, va trebui sa cheltuiesti o suma considerabila de bani si in scopul intretinerii acestuia. In functie de tipul de autoturism, poti fi nevoit sa cheltuiesti destul de mult pe combustibil, dar si pentru a–ti echipa masina cu accesoriile necesare; mai mult decat atat, in cazul unei defectiuni, vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unor specialisti.

Singura problema a service-urilor auto din zilele noastre este ca nu stii niciodata in cine poti avea incredere si in cine nu; exista si ateliere auto care iti instaleaza piese vechi, insa te taxeaza pentru instalarea unor piese noi sau care iti cer o suma mult mai mare decat ar fi normal. Vrei sa eviti riscul de a fi inselat si sa te asiguri ca piesele care urmeaza a fi instalate sunt avantajoase in ceea ce priveste raportul calitate-pret? In acest scop, Dany’s Electric Workshop iti pune la dispozitie o gama vasta de piese auto din dezmembrari!

Care sunt avantajele utilizarii unor piese auto obtinute din dezmembrari? In primul rand, piesele auto din dezmembrari sunt mult mai ieftine decat piesele auto noi, mai ales cand vine vorba de piesele originale. De cele mai multe ori, piesele auto obtinute din dezmembrari nu au apucat sa fie utilizate decat foarte putin inainte ca masina sa fie dezmembrata; astfel, ai ocazia de a achizitiona chiar si piese auto aproape noi fara a cheltui o suma prea mare.

In al doilea rand, nu va trebui sa iti faci griji in legatura cu calitatea pieselor auto ce urmeaza a fi instalate in cadrul autoturismului tau. Cu toate ca provin din dezmembrari, aceste piese auto sunt mereu testate si retestate inainte de a fi introduse pe piata; astfel, in momentul in care vei intra in posesia piesei auto necesare, aceasta se va afla in stare optima de functionare. In plus, ai posibilitatea de a gasi chiar si piese auto originale provenite din dezmembrari.

Piesele din dezmembrari auto oferite de Dany’s Electric Workshop nu provin de la autoturisme fabricate inainte de anul 2000; astfel, te poti asigura ca acestea nu au fost uzate pentru o perioada indelungata de timp. in plus, piesele auto provin din dezmembrari auto din alte tari, de la autoturisme cum ar fi: Volvo, VW, Alfa Romeo, Audi, BMW, Ford, Skoda, Opel, Mercedes si multe altele. Pe langa gama vasta de produse, Dany’s Electric Workshop iti ofera si garantia calitatii; piesele auto comercializate vor fi selectate cu atentie, pentru a indeplini in totalitate cerintele clientilor. Mai mult decat atat, Dany’s Electric Workshop iti ofera posibilitatea de a achizitiona piese auto special concepute pentru masina ta, fara a fi nevoit sa scoti sume prea mari din portofel.

Alege piese dezmembrari auto Arad Dany’s Electric Workshop! Pentru a vizualiza piesele auto disponibile, viziteaza site-ul www.danysauto.ro!